Αιδηψός: Για πλημμέλημα παραπέμπεται ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι- “Ήταν βλακεία, δεν έπρεπε να το κάνω”

Εύβοια: Επιβαρυμένο το παρελθόν του αδίστακτου 30χρονου- Εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών

Απέδωσε τις πράξεις του στο αλκοόλ

Την παραπομπή του 30χρονου, άνδρα αλβανικής καταγωγής, που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό, για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χαλκίδας.

Ο 30χρονος συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος σε έξι μέρες.  Σημειώνεται ότι νωρίτερα, δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το εάν έχει μετανιώσει και προχώρησε με συνοδεία αστυνομικών εντός του Δικαστικού Μεγάρου.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δεν ήταν το άτομο που ανέβασε βίντεο στα social media και έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις ζητώντας συγγνώμη… με ύβρεις. Στην παρέα ήταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες (0 30χρονος και ο άνδρας που απάντησε δημοσίως για το περιστατικό)  καθώς και δύο γυναίκες.

Ο 30χρονος δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, καθώς, όπως ανέφερε, ήθελε να τα πει όλα στον εισαγγελέα. Το μόνο που τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ήταν: “Ζητώ συγγνώμη. Έκανα βλακεία. Δεν έπρεπε να το κάνω”. Απέδωσε την πράξη του στο αλκοόλ, λέγοντας πως όλοι στην παρέα είχαν πιει πολύ και δεν ήξεραν τι έκαναν.