Εύβοια: Επιβαρυμένο το παρελθόν του αδίστακτου 30χρονου- Εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών

Εύβοια: Επιβαρυμένο το παρελθόν του αδίστακτου 30χρονου- Εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών

Είχε βάψει το σκύλο του πράσινο

Στο αστυνομικό τμήμα Αιδηψού πέρασε το βράδυ του, ο 30χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη χθες το απόγευμα μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram την στιγμή που φαίνεται να κλωτσάει γάτα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό και εκείνη να καταλήγει στη θάλασσα.

Καθώς εξελίσσονται οι έρευνες αποκαλύπτονται όλες οι σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα του. Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα της Ιστιαίας οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως πρόκειται για ένα άτομο το οποίο τους είχε απασχολήσει παλιότερα σε διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το βίντεο που κυκλοφόρησε ως story στην σελίδα φίλου του 30χρονου στο Instagram έπεσε στην αντίληψη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Εκείνος χωρίς να χάσει χρόνο, αφού αμέσως αντιλήφθηκε την σοβαρότητα του, επικοινώνησε με την διευθύντρια της φιλοζωικής οργάνωσης «Zero Stray Project» Σταματίνα Σταματάκου, η οποία εκτός από το βίντεο δημοσίευσε μέχρι και ανάρτηση του νεαρού από το 2015, που είχε ζωγραφίσει όλα τα λευκά σημεία του σκύλου του ράτσας πιτ μπουλ πράσινα, ενώ στο στήθος είχε σχηματίσει τον αριθμό 13, που παραπέμπει στην αγαπημένο ομάδα τον Παναθηναϊκό.

Το βίντεο με την κακοποιητική συμπεριφορά προς την γάτα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το νεαρό αλλά και την παρέα του να δέχονται τα πυρά των χρηστών των social media.