Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του

Θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 25χρονος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια Πειραιά κρατώντας πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το φρικτό έγκλημα που στέρησε τη ζωή από τη 19χρονη κοπέλα.

Ωστόσο, το κλίμα φορτίστηκε μόλις οι συγκεντρωμένοι είδαν τον κατηγορούμενο. Οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του προσπαθώντας να του επιτεθούν. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν τους απώθησαν και οδήγησαν τον 25χρονο στο εσωτερικό του κτιρίου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται οτι ο 25χρονος δολοφόνησε τη νεαρή κοπέλα με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά και μετά παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου όπου και παραδόθηκε.

Το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει και τότε ο 25χρονος, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τη σύντροφό του.

Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο.

«Σκότωσα την σύντροφό μου, την πυροβόλησα τουλάχιστον μια φορά», φέρεται να είπε.

Αρχικά, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη του ψυγείου για άγνωστο λόγο, καθώς λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία αποκαλύπτοντας το έγκλημα που είχε διαπράξει νωρίτερα.