Νέα καταγγελία-σοκ για την Κιβωτό: «Μας έβαζαν να καίμε τα ρούχα που μας έφερνε ο κόσμος, γιατί ήταν πολλές οι δωρεές» (VIDEO)

«Βόμβα» για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ήξερα ονόματα ανθρώπων που κακοποίησαν παιδιά» λέει ο Σούρας (VIDEO)

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία, περιγράφοντας όλα όσα έχει περάσει στην Κιβωτό του Κόσμου προχώρησε ο ο Παΐσιος, πρώην φιλοξενούμενος των δομών της ΜΚΟ.

Μιλώντας στο Live News, ο νεαρός αποκάλυψε ότι έφαγε πολύ ξύλο και τον είχαν 9 μήνες στην απομόνωση.

«Πήγα εκεί, ήμουν λίγο άτακτος, και αρχίζανε και μου την έμπαιναν πολύ. Έφαγα πάρα πολύ ξύλο, δεν ήταν σαν αυτές τις σφαλιάρες που ρίχνεις στα μικρά παιδάκια. Έφαγα και γροθίδια και κοτσίδια. Αυτό λέγεται ‘συνέπεια’ εκεί.

»Με έβαλαν να δουλέψω, να μην ξαναπάω σχολείο. Ο Πασχάλης (σ.σ. παιδαγωγός και στενός συνεργάτης του πατέρα Αντώνιου) και η γυναίκα του ξέρουν τι μου έκαναν. Και άλλα δύο παιδιά ξέρουν που ήταν εκεί.

»Την εντολή δεν ξέρω αν την έδινε ο πάτερ, αλλά ήξερε ότι τις έτρωγα. Με κλείδωσαν σε ένα γραφείο και τις έτρωγα εκεί. Μια βδομάδα έγινε αυτό , μέχρι να με στείλουν στη Χίο».

«Είχα μπει σε απομόνωση, ήμουν 9 μήνες μέσα, έβγανα έξω μόνο 08.00 με 15.00 για να δουλέψω και με ξαναέκλειναν μέσα και όταν θυμόντουσαν μου έφερναν φαγητό. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο με μια τουαλέτα. Παρακαλούσα να βγω, να πάω σχολείο, ήμουν 15 χρόνων.

Κιβωτός του Κόσμου: «Καίγαμε τα ρούχα από τις δωρεές»

Μάλιστα, ο νεαρός αποκάλυψε ότι έκαιγαν τα ρούχα των δωρεών, επειδή ήταν πολλά.

«Πετάγαμε και καίγαμε τα ρούχα που μας έφερνε ο κόσμος επειδή ήταν πολλά. Μπορούσε να τα φόραγε όλη η Ελλάδα τόσα ρούχα. Έχω κάψει πολλά, έγινε πολλές φορές αυτό.

»Θέλω να πω ότι έχω δει πολλά παιδιά που βγαίνουν και λένε ότι δεν ισχύουν αυτά. Αυτοί δεν καθόντουσαν όμως 24 ώρες μαζί με τον πατέρα, δεν έμεναν μέσα σε δομή. Το τι έχουν δει τα ματιά μου, δεν το έχουν δει αυτοί.

»Το άσχημο εκεί μέσα είναι ότι παιδιά που θέλουν να χτίσουν στη ζωή τους κάτι αποθαρρύνονται. Ήθελε να τους κρατάει μέσα για να μην έχει παραπάνω έξοδα»>

Ο Παΐσιος, που το 2017 χωρίστηκε από τις αδερφές του, κατήγγειλε ότι όσο ήταν στην «Κιβωτό» δεν του επιτρεπόταν η επικοινωνία με τους γονείς του.

«Δε με άφηναν να μιλάω καθόλου με τον πατέρα μου. Μια φορά ήρθε στο πάρκο της δομής στον Κολωνό, με κοίταξε και δεν κατάλαβα ποιος ήταν, είχα ξεράσει το πρόσωπό του».

Βίντεο: Η καταγγελία του νεαρού για την Κιβωτό του Κόσμου