Έφη Αχτσιόγλου: «Είχε γραφτεί ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Κατρούγκαλο» (VIDEO)

Έφη Αχτσιόγλου: «Είχε γραφτεί ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Κατρούγκαλο» (VIDEO)

Η πρώην υπουργός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε η πρώην υπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας για τα νεανικά της χρόνια, η κα Αχτσιόγλου ανέφερε: «Ήμουν παιδί της αριστείας και των πολύ καλών επιδόσεων. Δικηγόρος ο μπαμπάς, ιατρός η μαμά, πολύ αφοσιωμένοι στις δουλειές τους». Ο πατέρας της, όπως είπε, ήταν θετικός στην ενασχόλησή της με την πολιτική, ενώ η μητέρα της είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της.

«Όταν έγινα υπουργός, το πιο δύσκολο πράγμα να καταλάβω και να αποδεχτώ ήταν η σχέση με τα media. Ξαφνικά όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε παίρνουν τηλέφωνο, σου μιλάνε πάρα πολύ φιλικά σαν να σε ξέρουν πάντα και την επόμενη μέρα μπορείς να δεις στις εφημερίδες κάτι πάρα πολύ αρνητικό» είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για το πιο ακραίο πράγμα που έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια. «Όταν έγινα υπουργός τις πρώτες ημέρες, έλεγαν ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον κύριο Κατρούγκαλο. Και μέχρι πρόσφατα ότι πήγα καλά στις εσωκομματικές εκλογές, επειδή είμαι σύζυγος του Γραμματέα του κόμματος», απάντησε.

Αναφορικά με την μητρότητα, η κα Αχτσιόγλου δήλωσε: «Είναι καμία έτοιμη; Κι εμένα μου προέκυψε σαν επιθυμία. Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και πολύ μεγάλη πίεση ασκεί και η κοινωνία στις μητέρες. Καλό είναι να αφήνουμε τις γυναίκες να πάρουν ανάσα και να κάνει καθεμία ό,τι την καθοδηγεί το ένστικτό της».

Βίντεο: Οι δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου