Ο Δασκαλάκης υπερασπίζεται την Πισπιρίγκου: «Δεν θεωρώ ότι μπορούσε να βρει κεταμίνη»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ορίστηκε η ιατροδικαστής Σπηλιοπούλου για να βοηθήσει την ανακρίτρια

Τι υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου και την κεταμίνη

Εξελίξεις υπάρχουν για την υπόθεση της Πάτρας, με τον Μάνο Δασκαλάκη να στηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να έχει εύκολα πρόσβαση.

«Δεν θεωρώ ότι θα ήταν κάτι εύκολο για εκείνη να βρει κεταμίνη, γιατί δεν υπάρχει στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον κάποιος που να γνωρίζει από τέτοιου είδους ουσίες» κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το μοναδικό επιχείρημα του καθώς ο 30χρόνος περιγράφει στην κατάθεσή του μία εξαίρετη μητέρα που φρόντιζε και νοιαζόταν τα παιδιά της χωρίς να δίνει αφορμές και υποψίες.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια που συμβιώναμε με την κατηγορούμενη, όπως και μετά κατά τη διάρκεια των προβλημάτων της υγείας της Τζωρτζίνας και των άλλων παιδιών μας, δεν υποπτευόμουν κάτι διότι η συμπεριφορά της ήταν όπως έπρεπε να είναι. Δηλαδή μιας μητέρας που αγαπάει τα παιδιά της και τα φροντίζει και είναι υπερπροστατευτική. Μάλιστα οποιονδήποτε κι αν ρωτήσετε από τους συγγενείς και φίλους μας, θα σας πουν τα ίδια. Έτσι ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό, ότι θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.