Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί η μεζονέτα του στο Ψυχικό -Τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο σφυρί η μεζονέτα του στο Ψυχικό -Τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ

Η έκκληση του δικηγόρου του

Σε δημοπρασία βγαίνει αύριο, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η μεζονέτα που έμενε τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τιμή εκκίνησης είναι οι 645.000 ευρώ.

«Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, η τριώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ψυχικό, βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

Έχουμε και μία έκκληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσα από τα λεγόμενα του συνηγόρου του, του κυρίου Δημητρακόπουλου, ο οποίος μίλησε σε εμάς και μας είπε ότι ζητάει να κάνει πίσω η τράπεζα που βγάζει σε πλειστηριασμό το συγκεκριμένο ακίνητο και μας περιγράφει ακριβώς πώς είναι η ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: Βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο: «Θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά αυτό που συμβαίνει για όλους τους πολίτες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Κάνω έκκληση στους τραπεζίτες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δίνει έναν αγώνα να αποτινάξει τις κατηγορίες από πάνω του».