Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξανά επιτίθεται στους γιατρούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Η Πισπιρίγκου καλείται αύριο να απολογηθεί στην ανακρίτρια

Αντιμέτωπη με μια ακόμη κακουργηματική κατηγορία βρίσκεται η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, έπειτα από συμπληρωματική ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα, η νέα δίωξη που ασκήθηκε στην 33χρονη μητέρα από τον εισαγγελέα Γ. Νούλη, αφορά στο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί σε τετραπληγία, όταν βρισκόταν εντός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι η 33χρονη ήδη από τον περασμένο Απρίλιο βρίσκεται προφυλακισμένη μετά την απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης.

Πλέον μετά την άσκηση νέας δίωξης σε βάρος της 33χρονης, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, καλεί σύμφωνα με πληροφορίες την Ρούλα Πισπιρίγκου σε συμπληρωματική απολογία για αύριο το πρωί.

Έτσι, η κατηγορουμένη αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ώστε να βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο. Πάντως το πιθανότερο είναι ότι θα ζητήσει και θα λάβει προθεσμία, όπως έχει δικαίωμα, προκειμένου να ενημερωθεί για τη νέα σε βάρος της κατηγορία και να προετοιμάσει την απολογία της.

Σε εξωτερική επέμβαση από την Πισπιρίγκου αποδίδεται η καρδιακή ανακοπή

Σύμφωνα με τη νέα δίωξη που ασκήθηκε στην 33χρονη, η ίδια λίγους μήνες πριν – όπως κατηγορείται – χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αφαιρώντας της τη ζωή, είχε προσπαθήσει και πάλι να δολοφονήσει τη κόρη της μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Τουλάχιστον αυτό κρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών, από τις οποίες προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα. Βάσει των στοιχείων αυτών, η εισαγγελία αποδίδει σύμφωνα με πληροφορίες την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη στο Καραμανδάνειο σε εξωτερική επέμβαση και δη από τη μητέρα της. Ωστόσο, κατάφερε, να παραμείνει στη ζωή χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Να σημειωθεί τέλος ότι η νέα κατηγορία στη Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται ενώ αναμένεται η απόφαση των εισαγγελέων Αντ. Ελευθεριάνου και Απ. Ανδρέου για τον αν θα προχωρήσουν ή όχι σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της κατηγορουμένης και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας και της Ίριδας.