Πάτρα – Γιατρός της Τζωρτζίνας: «Ο Δασκαλάκης γνώριζε τις σοβαρές υπόνοιές μου»

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε αισχρές φωτογραφίες»

Τι υποστηρίζει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ενημερωθεί για τις σοβαρές υπόνοιές μου για πιθανή εγκληματική ενέργεια στους θανάτους των παιδιών», δηλώνει ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρεας Ηλιάδης, δίνοντας νέα διάσταση στο θρίλερ της Πάτρας.

Αυτή η δήλωση του γιατρού της Τζωρτζίνας, που αποκαλύπτει ότι είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα των παιδιών τις υπόνοιες που είχε, ότι πίσω δηλαδή από τους θανάτους των παιδιών βρισκόταν η Ρουλα Πισπιρίγκου, προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση.

«Εγώ λέω ότι γνώριζε ο πατέρας ότι ο Ηλιάδης ενδεχομένως είχε κάποιες σκέψεις. Δεν θέλησε να της μοιραστεί μαζί μου, αντίθετα με αγνόησε και σε σημείο μάλιστα που αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να έρχεται ένας γιατρός και να λέει τέτοια άσχημα πράγματα», δήλωσε ο γιατρός της Τζωρτζίνας. «Έπρεπε κανονικά να με πιάσει από το λαιμό και να μου πει «κύριε Ηλιάδη τι μου λέτε τώρα». Θα έπρεπε να με δείρει και να μου πει «θα σε βάλω φυλακή» για αυτά τα πράγματα, που λες και όμως δεν τα μοιράστηκε ποτέ», συμπλήρωσε.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στη διαδικτυακή εκπομπή της Έλενας Κωνσταντίνου «Μέθοδος των Τριών» , αποκάλυψε ότι όταν η ιατρική του ομάδα ανέλαβε τη Τζωρτζίνα έφτανε στο τέλος του αυτό «το περίπλοκο δράμα», όπως το χαρακτήρισε, χωρίς δυστυχώς εκείνος να είναι πλέον σε θέση να το αποτρέψει.

«Ζητώ συγγνώμη εάν στενοχώρησα κόσμο, γιατί σίγουρα με βασανίζει αυτό πολλές φορές, γιατί υπάρχει κόσμος που λέει «Ηλιάδη ήξερες, ήξερες αλλά τελικά δεν μίλησες». Να ξέρει ο κόσμος ότι με βασανίζει πολλές νύχτες αυτό το πράγμα. Ειλικρινά σας το λέω, στην ιατρική μου τιμή», δήλωσε ο κος Ηλιάδης. Και ενώ η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή, όπως λέει ο γιατρός, οι γονείς δεν έδειχναν καν σεβασμό στον χώρο της εντατικής όπου νοσηλεύονταν παιδιά.

«Με κοροϊδεύανε και κοροϊδεύανε και την εντατική, άρα τον ιερό χώρο της εντατικής που σώζονται παιδιά. Δεν τον σεβάστηκαν ούτε όμως ο πατέρας που θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα να μου πει, ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Οι συζητήσεις ήταν σε επίπεδο ψεύδους», υπογράμμισε ο γιατρός της Τζωρτζίνας.

Αύριο αναμένεται να κατατεθούν στο Ανθρωποκτονιών οι έγγραφες εξηγήσεις της Πισπιρίγκου σχετικά με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, που αποδίδει τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών σε εγκληματική ενέργεια. Η 33χρονη κατηγορούμενη εμμένει στην αρχική της θέση, ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της.