Μύλος Λατινοπούλου-Πυργιώτη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να γελάσω με το κατάντημα»

Μύλος Λατινοπούλου-Πυργιώτη: «Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να γελάσω με το κατάντημα»

Αφορμή σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εξωτερική εμφάνιση ομιλητών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Την εξωτερική εμφάνιση ομιλητών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε, μέσω Twitter, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πολιτευτής της ΝΔ δημοσιεύοντας φωτογραφίες ομιλητών του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε αστεία πράγματα το πως αδυνατώντας κάποιος να περιποιηθεί τον εαυτό του να θέλει να σώσει την Ελλάδα.

«Δεν νοείται άνθρωπος που δεν μπορεί να περιποιηθεί απλά τον εαυτό του και τη σωματική του υγεία να θέλει σώσει την Ελλάδα. Μερικοί από αυτούς θέλουν να σώσουν και τον πλανήτη. Αστεία πράγματα», έγραψε.

Την οργή της για τα όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έκρυψε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη. «Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω με τα μυαλά ανάγωγων αυτάρεσκων νεανίδων που ονειρεύονται να μας εκπροσωπήσουν ή να κλάψω για το κατάντημα μας …», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, κάνοντας, μάλιστα, ταγκ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης.

Η κα Λατινοπούλου δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια της κα Πυργιώτη, με αποτέλεσμα να ξεκινά διαδικτυακός διάλογος με σκληρά λόγια.

«Άνθρωπος που δεν έχει τη στοιχειώδη αίσθηση καλής εικόνας δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σύγχρονη πολιτική σφαίρα. Η εικόνα αυτή δείχνει μία ανακολουθία αλλά και ασέβεια προς το ψηφοφόρο. Όσο για τον δήθεν ηλικιακό ρατσισμό δεν υπάρχει πουθενά, είναι μόνο στη φαντασία σας», απάντησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μ.Π: Η εικόνα αυτή δείχνει ασέβεια πράγματι , στο μόνο που συμφωνούμε

Α.Λ: Χαίρομαι που συμφωνούμε και σε κάτι. Προσπερνάω το χαρακτηρισμό που μου προσάψατε αλλά δεν μπορώ να κάνω το ίδιο για την μομφή σχετικά με το τουίτ μου περί δήθεν ηλικιακού ρατσισμού. Επειδή σας θεωρώ έντιμη δημοσιογράφο παρακαλώ να ανακαλέσετε. Καλή Ανάσταση.

Μ.Π: Χαίρομαι που αντιληφθήκατε την ασέβεια του σχολίου σας Τελεια και παύλα

Α.Λ: Πάλι λάθος καταλάβατε. Δεν παίρνω πίσω ούτε κόμμα από το τουιτ μου. Και να σας θυμίσω το “νους υγιής εν σώματι υγιεί” κάτι που με πρεσβεύει απόλυτα σε αντίθεση με τη φωτογραφία που ανάρτησα.