Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή ήταν η εκπομπή που τον ήθελε σαν τρελή αλλά έριξε… άκυρο!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή ήταν η εκπομπή που τον ήθελε σαν τρελή αλλά έριξε... άκυρο!

Δεν ήθελε να περάσει τα ίδια

Το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμμετείχε στο Survivor για δεύτερη φορά και η δεδομένη αγάπη που του έδειξε το τηλεοπτικό κοινό κρατώντας τον μέσα στο παιχνίδι τόσους μήνες, έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές του με τα κανάλια να τον θέλουν διακαώς να συμμετέχει σε κάποια από τις ψυχαγωγικές τους εκπομπές.

Ο ίδιος από θέση ισχύος πια έχει κατά νου κάποιες προτιμήσεις και όπως φαίνεται έχει απορρίψει project που έκανε ξανά στο παρελθόν και δε θα ήθελε να επιστρέψει.

Με τις ψυχαγωγικές εκπομπές να επιστρέφουν σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Βασάλος θα ήταν το κομμάτι που λείπει για να συμπληρώσει με την παρουσία του το παζλ. Μάλιστα σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη και το okmag.gr, η Σίσσυ Χρηστίδου ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά εκείνος όσο και αν την αγαπάει δεν ήταν θετικός.

Εξάλλου όπως ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα, στον ΣΚΑΪ τον ήθελαν διακαώς και για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια αλλάζει τηλεοπτική ζώνη, με εκείνον να απαντάει πως δεν ήθελε να γίνει ξανά πανελίστας.

Αυτή την περίοδο και μετά το τέλος του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απολαμβάνει τις διακοπές του με φίλους και χαλαρώνει μακριά από την πόλη.