Σπύρος Μαρτίκας: Έκλαψε ενώ μιλούσε στην κάμερα – Το μήνυμά του στην Βρισηίδα (VIDEO)

Survivor All Star: Θρίλερ με τη συνέντευξη του Μαρτίκα - Γιατί δεν προβλήθηκε ποτέ (VIDEO)

Δείτε τι είπε ο Σπύρος Μαρτίκας λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα

Παρελθόν από το Survivor all star αποτελεί πια ο Σπύρος Μαρτίκας, μιας και αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και σε λίγες ώρες θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε μέσα από το πρώτο του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια στάση στη Ζυρίχη, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση για Αθήνα. Στο βίντεο φυσικά δεν παρέλειψε να απευθυνθεί και στην αγαπημένη του Βρισηίδα.

«Για δεύτερη φορά μια μοναδική εμπειρία τελείωσε. Δεν ένιωσα ποτέ μόνος, σας είχα κοντά μου όλους! Περάσαμε απίστευτα. Ήταν μοναδικές στιγμές που ζήσαμε γι’ άλλη μια φορά. Είμαι στη Ζυρίχη, περιμένω να επιβιβαστώ στην πτήση για Αθήνα. Σε τρεις ώρες θα είμαι εκεί δίπλα, κοντά σας. Βρισηίδα μου σου έρχομαι, έρχομαι σε όλους», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Σπύρος Μαρτίκας.

Να υπενθυμίσουμε πως την Παρασκευή 27/5, Ο Σπύρος Μαρτίκας παραχώρησε την συνηθισμένη συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, στον δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Σπύρος Μαρτίκας ρώτησε να μάθει για το πως είναι η αγαπημένη του και δάκρυσε μιλώντας για εκείνη και λέγοντας πόσο του έλειψε. Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Ωστόσο. οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα δεν προβλήθηκαν ποτέ στην εκπομπή λόγω ενός τεχνικού προβλήματος και ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να μεταφέρει με δικά του λόγια τα λεγόμενά του.

«Κάναμε το skype με τον Μαρτίκα, μιλούσαμε 54 λεπτά. Συγκινήθηκε όταν μίλησε για την Βρισηίδα, τη γυναίκα του, όπως την αποκάλεσε. Ήθελε να της μιλήσει. Με ρωτούσε για την υγεία της, την ψυχολογική της κατάσταση, όμως θύμωσε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μας έδωσε την τετράδα του τελικού και μέσα σε αυτή δεν είναι η Σταυρούλα. Για τον Νίκο Μπάρτζη είπε ότι η στρατηγική του ήταν πετυχημένη αφού τον έδιωξε τελικά. Κατακεραύνωσε τον Γκότση και ανέφερε γιατί φοβόταν τον Τάκη Καραγκούνια στην αρχή, μη βρεθεί στην ίδια ομάδα με την Βρισηίδα. Δεν καταγράφθηκε ο ήχος, είχαμε μάτι».