Γιώργος Παπαδάκης: Εμεινε κόκκαλο ο Λιάγκας για την αποκάλυψη για το ντιμπέιτ (VIDEO)

Γιώργος Παπαδάκης: Εμεινε κόκκαλο ο Λιάγκας για την αποκάλυψη για το ντιμπέιτ (VIDEO)

Κόκαλο ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του ΑΝΤ1

Στο «Πρωινό» βγήκε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, προκειμένου να κάνει μια μίνι ανάλυση του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έμεινε άφωνος όταν ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε πως αρκετές φορές οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες έλεγαν στους δημοσιογράφους – εκπροσώπους των καναλιών να σωπάσουν.

«Πώς κρατήθηκες και δεν τον ρώτησες», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με ένα θέμα στο debate και ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν… σουτ;».




 

Γ.Λ.: Αλήθεια τώρα;

Γ.Π.: Βέβαια!

Γ.Λ.: Ο Κουβαράς σας έκανε έτσι;

Γ.Π.: Όχι ο Κουβαράς. Άστο, δεν θα πω ονόματα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στη συνέχεια: «Αυτοί που αποφάσισαν για εμάς τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Απαγορευόταν όταν μιλούσε ένας πολιτικός αρχηγός, να γίνει πλάνο σε άλλον. Στο κοντρόλ ήταν εκπρόσωποι κομμάτων, έκαναν και σκηνοθεσία. Το ότι δεν είχες τη δυνατότητα, με βάση τις ερωτήσεις να κάνεις παρέμβαση, είναι σαν να κάθεσαι σαν γλάστρα και να παρακολουθείς τη συζήτηση. Βαρέθηκα, βαρέθηκα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Ήταν μια ανούσια διαδικασία. Αυτοί καθόρισαν τους όρους και δεν τους άρεσε κιόλας. Μετάνιωσα που πήγα. Όταν μου προτάθηκε, ήταν αρνητική η απάντησή μου. Πήγα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στον σταθμό. Στο επόμενο δεν θα πάω».