Γη της Ελιάς: Τα νέα για τον Λυκούργο είναι άσχημα

Η Γη της Ελιάς: O Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος

Οι σημερινές εξελίξεις

Η Γη της Ελιάς έρχεται με νέο επεισόδιο απόψε και συγκλονίζει.

Η Άννα κάνει ένα δώρο στον Ορέστη και ο Πότης δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλεια του. Η Αρετή πηγαίνει από το σπίτι της Ιουλίας και αρχίζει τις κατάρες. Μόλις το μαθαίνει ο Στάθης γίνεται έξαλλος και τρέχει να βρει την Αρετή.

Ο Λυκούργος δεν δέχεται να γίνει κάποιος από τους κοντινούς συγγενείς δότης. Η Αναστασία ανοίγει την καρδιά της στον Αποστόλη και του μιλάει για το πώς βλέπει τη ζωή της από εδώ και πέρα. Στο μεταξύ, η Δήμητρα επιμένει και τελικά πείθει την Αλκμήνη και την Αντωνία να μείνουν στο σπίτι.

Η Άννα και ο Πότης αποφασίζουν να ξεκινήσουν μουσικές βραδιές στο καφενείο. Ο Φίλιππος μένει άφωνος τη στιγμή που η Μαργαρίτα του ανακοινώνει ότι θα κάνει τεστ συμβατότητας για τον Λυκούργο.

Η χαρά του Αλέξη για το καινούριο μαγαζί είναι μεγάλη, αλλά η Μυρτάλη δεν δείχνει να μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμό, γεγονός που τον κάνει καχύποπτο απέναντί της. Η Εύα ανακαλύπτει κάτι που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση των ναρκωτικών και την εμπλοκή του αδελφού της.

Η Μαργαρίτα θυμώνει μόλις μαθαίνει ότι ο Αλέξης ανοίγει μαγαζί και σκοπεύει να πάρει την πελατεία του Χρήστου που τον ευεργέτησε. Τα νέα για τον Λυκούργο είναι άσχημα, καθώς το αποτέλεσμα των εξετάσεων δείχνει ότι δεν υπάρχει συμβατός δότης.