Μαύρο Ρόδο spoiler: Η Ελισάβετ ξαναβάζει το ράσο

Μαύρο Ρόδο: Έφτασε η μεγάλη στιγμή - Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα

Συγκλονίζει η συνέχεια

Η τροπή που πήρε η βραδινή έξοδος του Πέτρου φέρνει αναταραχή στη σχέση του με την Ελισάβετ, η οποία αποφασίζει να επιστρέψει στο μοναστήρι. Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Πέτρος μαθαίνει για τη μεταμφίεση των φίλων του σε καλόγριες και εκρήγνυται, ενώ όταν μαθαίνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες, βγαίνει κυριολεκτικά εκτός εαυτού. Την ίδια ώρα, η Ελισάβετ δεν απαντά στα τηλεφωνήματά του και ο ίδιος γίνεται κουρέλι. Τη μεσολάβηση για να τα ξαναβρούν αναλαμβάνει η Αλεξία.

Η Ελισάβετ ζητά πίσω τη μαντήλα της, καθώς αποφασίζει να φορέσει ξανά το ράσο και να επιστρέψει οριστικά στο μοναστήρι. Ο Πέτρος σοκάρεται και προσπαθεί μάταια να τη μεταπείσει.

Παράλληλα, ο Γεράσιμος πείθεται από τους γονείς του να φύγει στη Σουηδία, όταν ακούει τον Μήτσο να λέει στον Λευτέρη ότι η Ελισάβετ γυρίζει στο μοναστήρι. Η Κασσιανή ζητά από τον μητροπολίτη να διαχωρίσει τη θέση του για το γεγονός και όταν βλέπει τη νεαρή να επιστρέφει εξοργίζεται και ζητά να απομακρυνθεί.

Η Ελισάβετ της ζητά συγχώρεση και την ίδια ώρα ο Πέτρος φτάνει στη Γερακιανή αποφασισμένος να δώσει εξηγήσεις…