Αδιανόητος καυγάς Μικρούτσικου-Κωνσταντινίδη: «Μήπως θες να με χτυπήσεις;» (VIDEO)

Αδιανόητος καυγάς Μικρούτσικου-Κωνσταντινίδη: «Μήπως θες να με χτυπήσεις;» (VIDEO)

Ξέφυγε η κατάσταση στον αέρα του Super Κατερίνα

Παρέμβαση Εισαγγελέα για το πρωταπριλιάτικο αστείο του Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, με το ηφαίστειο έγινε στην Super Κατερίνα. Κατά την διάρκεια της συζήτησης τα πνεύματα οξύνθηκαν κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη βγήκαν εκτός ελέγχου.

«Ε περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, παίρνεις φόρα, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ. Είναι δυνατόν; Διακόπτεις υψώνοντας την φωνή» φώναξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.




 

«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά» ξέσπασε ο δημοσιογράφος και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» συνέχισε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου και στην συνέχεια πέρασαν σε διαφημίσεις.