Σέρρες: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Σέρρες: Όλα τα επεισόδια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη είναι διαθέσιμα στο ΑΝΤ1+

Λατρεύτηκε και αυτή από τους τηλεθεατές

Το ΑΝΤ1+ Original του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες» αποτελεί μια βαθιά επιδραστική σειρά και μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη. Ένα αφήγημα που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν, και μοιράζει απλόχερα ελπίδα.

Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι «Σέρρες» αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του αγαπημένου δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή. Μέσα από τη σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης ταξιδεύει το κοινό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που αγγίζει το ελληνικό κοινό. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς, πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Σομελιέ», εκεί που ο Οδυσσέας πιστεύει ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, νέες τρικυμίες έρχονται να του θυμίσουν ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο.