Χρηστίδου κατά Κωνσταντινίδη της Καινούργιου: «Διορθώστε πρώτα τα δικά σας σούπερ» (VIDEO)

Η μυρωδιά που ανησύχησε την Σίσσυ Χρηστίδου on air - «Ρε παιδιά...» (VIDEO)

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε φημολογία ότι ο Μπο είναι πλέον σε νέα σχέση μετά από την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, όμως, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο ράπερ διέψευσε τις φήμες.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής (26/3) και ενώ η εκπομπή παρουσίαζε το όλο θέμα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, θέλοντας να τονίσει ότι ο ίδιος δεν είπε ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος, αλλά στο τέλος της συνομιλίας τους η Σίσσυ Χρηστίδου – αν και με χαμόγελο – μάλλον τον «έσφαξε με το γάντι».




 

«Δεν υπάρχει νέα σχέση. Εγώ δεν ενοχλούμαι για μένα, αλλά ενοχλήθηκα για τη φίλη μου που ήταν δίπλα μου στο τραπέζι και τρώγαμε. Και ξαφνικά είδε το πρόσωπό της στην τηλεόραση και να χρεώνεται κάτι που δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι. Μίλησα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, το ξέρει ότι ήταν λάθος, το κατάλαβε, μου ζήτησε συγγνώμη», ήταν οι δηλώσεις του Μπο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Από πλευράς του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή: «Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να το δείτε πρώτα πριν το πείτε. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μη μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο για τον Μπο και συγγνώμη που παρεμβαίνω. Δείτε την εκπομπή της Παρασκευής, είπα ότι είναι φίλη του. Και λέτε τόση ώρα ότι είπα εγώ ότι είναι ερωτευμένος ο φίλος μου, ο Μπο».

Σ.Κ.: Πήρα να σας πω ότι δεν είπα ποτέ ότι ο Μπο είναι ερωτευμένος και είπα ότι είναι φίλοι.

Σ.Χ.: Τότε γιατί ζήτησες συγγνώμη;

Σ.Κ.: Είναι άλλα, δικά μας πράγματα.

Σ.Χ.: Ναι, εντάξει, αλλά δεν μας λες.
Μ

άλιστα, στη συνέχεια η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι «Στη Super Κατερίνα, λοιπόν, το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”». «Στεφανούκο μου, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας», είπε με ένα πλατύ χαμόγελο αν και το «καρφί» ήταν ξεκάθαρο.