Σασμός Spoiler: Συγκλονίζει το αποψινό επεισόδιο – Η σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές (VIDEO)

Σασμός: Η Αργυρώ με μια κίνηση τα τινάζει όλα στον αέρα

Δείτε το τρέιλερ

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο κλείνει απόψε η εβδομάδα στον Σασμό με τους πρωταγωνιστές να δίνουν τις πιο δυνατές τους ερμηνείες για ακόμα μια φορά.

Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων είναι δύσκολη με τον Αντώνη να συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό του. Η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις τόσο με τον άνδρα της όσο και με τον Παύλο, ο οποίος δείχνει να μην ημερεύει. Αυτή τη φορά λοιπόν θα πατήσει πόδι η Μαρίνα και θα του πει όλη την αλήθεια που εδώ και καιρό δεν ήθελε να ακούσει… «Φτάσαμε εδώ από κάτι άνδρες που νόμιζαν πως κάνουνε κουμάντο».

Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την προδοσία του φίλου του, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως όσα «έχτισε» για χάρη του γιου της… άρχισαν να γκρεμίζονται, ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει το παιχνίδι του σε βάρος του Μαθιού. Η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να μεγαλώσουν την απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη, όμως τα σχέδιά τους πέφτουν στην αντίληψη του τελευταίου. Μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο για να τους σταματήσει, ο Αστέρης αποφασίζει να ζητήσει από την Αργυρώ να φύγουν μακριά.