Μαύρο Ρόδο-spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν της Κασσιανής αποκαλύπτεται

Μαύρο Ρόδο-spoiler: Το αμαρτωλό παρελθόν της Κασσιανής αποκαλύπτεται

Το παρελθόν της επιστρέφει

Οι ιστορίες των ηρώων του Μαύρου Ρόδου συνεχίζουν να ξετυλίγονται, με το TV24 να δίνει για μία ακόμη φορά, ένα συγκλονιστικό spoiler.

Η Κασσιανή δείχνει να απολαμβάνει με κάθε τρόπο την ηγουμενία, καθώς ήταν ένα όνειρό της που για χρόνια είχε. Μόνο που ο σκοπός της κάθε άλλος παρά καλός είναι, αφού θέλει σε συνεργασία με τον Μπόγρη να φέρουν τουρισμό στη Γερακιανή και έσοδα στο μοναστήρι. Και αυτό θα γίνει μ’ ένα θαύμα, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον Σταυρίνο. Μέχρι εδώ καλά.

Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος μετά το χειρουργείο καταφέρνει να περπατήσει ξανά, αλλά δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν, ωστόσο ο Γιώργος τον είχε δει τυχαία και είναι πια σίγουρος ότι το «θαύμα» παίρνει πια σάρκα και οστά. Μόνο που η Γιάννα μαθαίνει για το ύπουλο σχέδιο των τριών και απογοητευμένη με τον Σταυρίνο, του λέει:

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανες εσύ κάτι τέτοιο! Λυπάμαι ειλικρινά για το πώς κατάντησες». Την ίδια ώρα η Κασσιανή καλεί την Ελισάβετ στην ενθρόνισή της ως ηγουμένη και στη συνέχεια ζητάει από τον Γεράσιμο να της πει τα πάντα για το Διακοσάββα, ως αντάλλαγμα για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι. «Εγώ βλέπεις τήρησα αυτό που σου υποσχέθηκα, τώρα περιμένω από εσένα να κάνεις αυτό που είπαμε», του λέει.

Στη Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας ηγουμένης, όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή, όπως επίσης ούτε το θαύμα, καθώς ο Σταυρίνος δεν σηκώνεται όρθιος. Μετά από αυτό, ο Μπόγρης αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο στο Σταυρίνο, προκειμένου να τον εκδικηθεί. Στο μεταξύ, κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της νέας ηγουμένης βγαίνουν στο φως.

Η Κασσιανή προτού μπει στο μοναστήρι ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη μ’ έναν άντρα που τελικά την παράτησε για μια άλλη γυναίκα.

Εκείνη δεν το άντεξε αυτό και σαν αντίδραση άρχισε να φέρεται τελείως διαφορετικά από αυτά που πρόσταζαν οι αρχές της. Αρχισε κάθε βράδυ να βγαίνει, να πίνει, να ξενυχτάει και να κοιμάται κάθε φορά και με άλλον άντρα. Μέχρι που ένα πρωί, μετά από ένα ακόμα ξέφρενο βράδυ, παίρνει την απόφαση να μπει στο μοναστήρι! Μόνο που τώρα με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα τόσο της Ελισάβετ όσο και η ενθρόνισή της, το παρελθόν επιστρέφει και της χτυπάει ξανά την πόρτα.

Πηγή: Tv24