Το J2US κάνει πρεμιέρα – Το φαντασμαγορικό τρέιλερ (VIDEO)

Το J2US κάνει πρεμιέρα - Το φαντασμαγορικό τρέιλερ (VIDEO)

Πρεμιέρα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Το φαντασμαγορικό τρέιλερ του «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη είναι στον αέρα!

Τι γίνεται όταν ένα φάλτσο στην ερμηνεία «σκοτώνει» την Κάρμεν; Ποιος άκουσε το φαλτσέτο; Μήπως κάποιος μάτιασε τον μαέστρο; Γιατί η μπαγκέτα αλλάζει ξαφνικά χέρια;

Βίκυ, Δέσποινα, Σταμάτης και Καίτη “παγώνουν”, κοιτάζοντας έκπληκτοι τον Νίκο να σηκώνεται από τη θέση του για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ανεβαίνοντας με αποφασιστικότητα στη σκηνή.

Και ξαφνικά, το «Έχω Μάτι» τρεντάρει και σε… οπερετικό remix, με το countdown για τη συναρπαστική πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Just The 2 Of Us» να έχει ήδη ξεκινήσει.

Στις 18 Φεβρουαρίου ο one of a kind Νίκος Κοκλώνης πιάνει ξανά την μπαγκέτα του για να ενορχηστρώσει με μαεστρία, χιούμορ, δημιουργικότητα, εκπλήξεις και ανατροπές το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης!

Η all star αγαπημένη επιτροπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, και η Καίτη Γαρμπή φοράνε τα καλά τους και παίρνουν θέση.

To εντυπωσιακό hi-tech πλατό μεταμορφώνεται και πάλι, χάρη σε νέες τεχνολογίες που θα δούμε για πρώτη φορά και θα απογειώσουν το θέαμα!

Το πιο αγαπημένο τηλεοπτικό ραντεβού απολαυστικής, αυθόρμητης, διαδραστικής live διασκέδασης έρχεται να ξαναβάλει φωτιά στα Σαββατόβραδα.

Ξαναπαίζει πάρτι εδώ στο Just και είστε όλοι καλεσμένοι!

«Just the 2 of Us»

Πρεμιέρα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20:00 στον Alpha!

Τα γυρίσματα του trailer έγιναν στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».