Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια: Επιστρέφει γεμάτο ανατροπές

Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Επιστρέφει γεμάτο ανατροπές

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο προβολής της, κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.00 και μας επιφυλάσσει μια συγκλονιστική συνέχεια.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου βρήκε τους ήρωές μας στην πιο σημαντική καμπή της ζωής τους και τώρα ο δεύτερος κύκλος έρχεται για να αποκαλύψει νέους δρόμους και απρόσμενα γεγονότα.

Στον δεύτερο κύκλο οι ιστορίες των ηρώων μας θα φτάσουν και στη Σμύρνη, ενώ η ένταση και η αγωνία σταδιακά κορυφώνονται καθώς το ταξίδι τους θα συνεχιστεί, ακόμα πιο περιπετειώδες. Η Ιφιγένεια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να βρει τον άντρα της και ακολουθεί τον επικίνδυνο δρόμο προς την Τουρκία. Ο Δημοσθένης παραδέχεται πια τον έρωτά του για την Ιφιγένεια και θα σταθεί δίπλα της βοηθώντας την στην αναζήτηση της. Παράλληλα, ο πατέρας της Ιφιγένειας ακολουθεί το δικό του μοναχικό ταξίδι αναζητώντας την κόρη του.

Αυτό το Σάββατο, η Ιφιγένεια, αφού ξεφεύγει από τον Ζαχάρωφ, καταφεύγει στο βιβλιοπωλείο του Ορφέα. Ο Δημοσθένης την αναζητά, αλλά του κρύβουν την αλήθεια. Ο Νίκος προσπαθεί να συναντήσει την Ανθή και καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Πριν φύγουν με τον Γρηγόριο για τη Σαμψούντα, ο Νικολαΐδης αποκαλύπτει στην Ειρήνη και τη Λουσίν την πραγματική τους σχέση. Κι ενώ Ιφιγένεια και Λάζος ξεκινούν για τη Σαμψούντα, ο Δημοσθένης προτείνει στον Ζαχάρωφ να τον χρηματοδοτήσει για να τους βρει εκεί. Ενώ διεξάγεται η συνδιάσκεψις των Παρισίων, ο Κεμάλ προετοιμάζει την αντίδρασή του και – μεταξύ άλλων – ζητά και τη συνδρομή του Ισμαήλ. Με το που κατεβαίνει από το καΐκι η Ιφιγένεια βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Χασάν. Την αιχμαλωτίζει και την οδηγεί στον Οσμάν, που την εντάσσει στην πορεία θανάτου, ενώ ο Δημοσθένης παρακολουθεί.

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυο Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.