Γη της Ελιάς-spoiler: Τροχαίο-σοκ για τον Φίλιππο – Όλες οι εξελίξεις

Γη της Ελιάς-spoiler: Τροχαίο-σοκ για τον Φίλιππο - Όλες οι εξελίξεις

Το ατύχημα συγκλονίζει την Βασιλική και την οικογένειά του

Οι εξελίξεις στην Γη της Ελιάς δεν έχουν τέλος και το MyTV αποκαλύπτει τη συγκλονιστική συνέχεια, αποκαλύπτοντας το τροχαίο-σοκ του Φίλιππου.

Ο Φίλιππος τον τελευταίο καιρό καλείται να διαχειριστεί πολλά προβλήματα στη ζωή του. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σοβαρή κρίση που περνάει ο γάμος του με τη Βασιλική.

Εκείνη, από τη στιγμή που βρήκε κάποιες ερωτικές φωτογραφίες της Σάντρας, δεν πείθεται ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους και επιμένει πεισματικά να πάρουν διαζύγιο.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Φίλιππος ακολουθεί τη συμβουλή του Στάθη και εξαφανίζεται από την καθημερινότητα της Βασιλικής με βασικό σκοπό να την κάνει να νιώσει ανασφάλεια και να τον αναζητήσει. Μόνο που ο νεαρός δεν αντέχει την αδιαφορία της και ξεκινά να βγαίνει κάθε βράδυ για να ξεσπάσει. Μάλιστα, πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο, ενώ ο Λεωνίδας μαζί με την Άννα τον βοηθούν να γυρνάει στο σπίτι του.

Ένα βράδυ, όμως, ο Φίλιππος αποφασίζει να βγει μόνος του και να μην ενημερώσει κανέναν απ’ όσους τον στηρίζουν σε όλο αυτό που περνάει. Έτσι, καταλήγει να μεθάει ακόμη μία φορά. Ωστόσο, καθώς επιστρέφει στο σπίτι του, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σ’ ένα δέντρο. Κάποιοι περαστικοί βλέπουν το σοβαρό τροχαίο και καλούν αμέσως ασθενοφόρο.

Ο Φίλιππος μεταφέρεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο και η είδηση του ατυχήματος σοκάρει τη Χάιδω, τον Λυκούργο, τον Στάθη αλλά και τη Βασιλική, η οποία τρέχει αμέσως στο πλευρό του. Κάποια στιγμή, οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια ότι η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας και η Άννα αισθάνονται τύψεις και ενοχές, καθώς θεωρούν ότι, εάν δεν άφηναν μόνο του τον Φίλιππο, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί.

Οι μέρες περνούν βασανιστικά για όλους, αλλά ο Φίλιππος συνέρχεται σιγά-σιγά και δείχνει να ξεφεύγει από τον κίνδυνο. Η Βασιλική παραμένει στο πλευρό του και του ζητάει να τ’ αφήσουν όλα πίσω τους και να γίνουν ξανά οικογένεια. Κι ενώ το ζευγάρι μονιάζει, ξαφνικά, ο Φίλιππος αρχίζει να μην νιώθει τα πόδια του, προκαλώντας ανησυχία σε όλους. Ο επικεφαλής γιατρός τούς ενημερώνει πως πρόκειται για ένα οίδημα που προκλήθηκε από τη δυνατή πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο δέντρο και κατ’ επέκταση το ταρακούνημα που υπέστη ο νεαρός. Παρ’ όλα αυτά, όμως, θα υποχωρήσει με την κατάλληλη αγωγή και συνιστά σε όλους υπομονή.