Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος έρχονται σε ρήξη

Η Γη της Ελιάς: Η «Βασιλική» δίνει συνταρακτικό spoiler

Τι θα δούμε απόψε

Οι εξελίξεις στην Γη της Ελιάς συνεχίζονται.

Ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει τη Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη.

Αργότερα, η Βασιλική ζητά από τη Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί. Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Άννα και τον Λεωνίδα, πιέζοντάς τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό, αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγει από το σπίτι. Ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παρατήσει τη δουλειά του και να κάνει ένα δικό του, ανεξάρτητο ξεκίνημα.

Παρά τις ενστάσεις του Μάνου, ο Ισίδωρος αποφασίζει να κόψει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη. Στο μεταξύ, η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη.

Ο Αλέξης ζητά συγγνώμη από τη Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του, μέσα του όμως δείχνει να μην την εννοεί. Η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει από το σπίτι μαζί με το μωρό λέγοντας στον Φίλιππο ότι παίρνουν διαζύγιο.

Δύο μέλη της συμμορίας του «Κεφάλα» μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ.