Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με το τεράστιο χρέος της και ξεσπά

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με το τεράστιο χρέος της και ξεσπά

Επιστρέφει με ένα επεισόδια

Δραματικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές επιφυλάσσει για τους τηλεθεατές το σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε

Ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών. Η Μυρτάλη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Ισίδωρος κάνει τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, την Αθηνά και τον Εισαγγελέα, γεγονός που κάνει το κλίμα αμήχανο.

Μετά το δείπνο, ο Εισαγγελέας συνοδεύει την Αθηνά στο σπίτι της… Σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, ο Αλέξης βγαίνει για ποτό, γνωρίζει μία κοπέλα και περνούν τη νύχτα μαζί. Η Χάιδω αποφασίζει να πάει για λίγες ημέρες στο Σούνιο μαζί με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα. Ο Άρης μιλάει στον Χρήστο για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την αδελφή του. Ο Στάθης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ιουλία, αυτή τη φορά με μονόπετρο. Η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό από τον Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εκείνος γίνεται έξαλλος.