Ο Σασμός επιστρέφει: Μια αποκάλυψη θα τα αλλάξει όλα

Ο Σασμός επιστρέφει: Μια αποκάλυψη θα τα αλλάξει όλα

Ανυπομονούν οι τηλεθεατές για τη συνέχεια

Ο Σασμός επιστρέφει με νέα επεισόδια με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται.

Νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, πολώνουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Ο δρόμος για το «Σασμό» είναι γεμάτος θυσίες. Και καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Και καθοριστικές καταστάσεις οι οποίες γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Ο «Σασμός επιστρέφει από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, για να γράψει τη δική του ιστορία.

Σασμός: Τι θα δούμε σήμερα

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουνε την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής.