Αυτές είναι όλες οι σειρές που έρχονται στην ΕΡΤ το 2023 (VIDEO)

ΕΡΤ: Η Χρύσα Ρουμελιώτη παραιτήθηκε από το ρεπορτάζ του Προεδρικού Μεγάρου -Όχι από την ΕΡΤ

Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε

Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 βρέθηκε η Κέλλυ Αχλανάτη – Παπούλη. Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων και επικεφαλής ψυχαγωγίας-μυθοπλασίας της ΕΡΤ μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για τις ελληνικές σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Ertflix και τη Δημόσια Τηλεόραση το 2023.

«Το Βραχιόλι της Φωτιάς έρχεται τέλη Ιανουαρίου στο Ertflix. Θα ανέβουν εκεί όλα τα επεισόδια για μία εβδομάδα και μετά θα κατέβουν και θα τα δούμε στην τηλεόραση» ανέφερε η κυρία Αχλανάτη – Παπούλη, ενώ για την Παραλία τόνισε ότι, ενώ δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα, θα είναι σίγουρα μέσα στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.




 

«Γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο θα βγει και η Πτώση με τον Χρήστο Λούλη με δύο επεισόδια την εβδομάδα. Συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι το Κάνε Ότι Κοιμάσαι, έχουμε και την τρίτη σεζόν από Τα Καλύτερά Μας Χρόνια, με νέα επεισόδια που ξεκινάνε στις 17 Ιανουαρίου. Συνεχίζει και ο Πλάτανος» πρόσθεσε στη συνέχεια η επικεφαλής μυθοπλασίας της ΕΡΤ.

Όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και τις σειρές που θα πάρουν τελικά το πράσινο φως για να συνεχίσουν, η κυρία Αχλανάτη – Παπούλη ανέφερε ότι οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει, ωστόσο διευκρινίζει ότι είναι ακόμη νωρίς και το τηλεοπτικό τοπίο αρκετά ρευστό για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.