Γιώργος Λιανός: «Θα είναι το τελευταίο γύρισμα για μένα στο Voice» (VIDEO)

Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει – Του έκανε καψόνια η Μενεγάκη;

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, οπότε η απουσία του από το The Voice είναι σίγουρη.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει ανακοινωθεί ποιος θα τον αντικαταστήσει στην παρουσίαση του talent show, ωστόσο, εκείνος γνωστοποίησε ότι στις 27 Δεκεμβρίου είναι το τελευταίο του γύρισμα.

«Στις 27 του μηνός είναι το τελευταίο γύρισμα για μένα στο Voice. Οι άλλοι θα συνεχίσουν. Τους έχω βγάλει πρόγραμμα, τους έχω αφήσει κολατσιό στην κατάψυξη, κάτι σνίτσελ για να φάνε και τους έχω έτοιμους. Δεν μπορώ δυστυχώς να σχολιάσω τίποτα για το Survivor. Νομίζω ότι ο σχολιασμός περνάει πλέον στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει οπότε καλά να περάσετε. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε ένα ωραίο πρόγραμμα.

Ανακοινώνονται σιγά σιγά τα πρόσωπα, νομίζω πως έχουν μείνε ένα δυο τρέιλερ ακόμα για να μάθουμε τους τελευταίους παίκτες και η Παναγιά μαζί μας. Γεροί να είναι, τώρα με τις ιώσεις μην πολυκυκλοφορουν! Να κάτσουν λίγο στο σπίτι, να συγκεντρωθούν και να χαιρετήσουν τους δικούς τους για να πάμε όλοι μαζί και να γυρίσουμε γεροί», είπε στην κάμερα του Πρωινού.

«Νομίζω πως χρειάζονται 34, 36 παίκτες συνολικά οπότε θα υπάρξει και συνέχεια. Θα υπάρχει ανανέωση. Θα φεύγουν παίκτες, θα έρχονται παίκτες, η παραλία δεν θα μείνει ήσυχη».

«Θα ήθελα να αφήσω την γκρίνια, τις κακές εντυπώσεις που άφησε ο χρόνος στο 2022 και το 2023 να φέρει πολλή υγεία και αν είμαστε λιγότερο παρτάλια» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού