GNTM 5: Αποχώρησε για δεύτερη φορά – «Είναι πάρα πολύ άδικο» (VIDEO)

GNTM 5: Αποχώρησε για δεύτερη φορά – «Είναι πάρα πολύ άδικο» (VIDEO)

Αποχώρησε ένα από τα φαβορί!

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε, Δευτέρα (12/12), το GNTM στο Star και τα μοντέλα καλούνται να ανταποκριθούν επάξια στις καινούργιες προκλήσεις που έχει ετοιμάσει η παραγωγή.

Λίγο πριν την τελική ευθεία οι TOP 8 ήρθαν αντιμέτωπες με μία δοκιμασία που απαιτεί αντίληψη, καθώς για τις ανάγκες της σημερινής φωτογράφισης κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε ενήλικα έμβρυα στην κοιλιά μίας εγκύου εξωγήινης λίγο πριν γεννηθούν.

Οι παίκτριες του reality μόδας πόζαραν όσο πιο παράξενα γινόταν στον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου και προσπάθησαν να βγάλουν τον καλύτερό τους ευατό.

Τελικά, οι τρείς κριτές, η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, αποφάσισαν πως οι δύο παίκτριες με τις πιο αδύναμες φωτογραφίες ήταν η Κάτια και η Μάρα, με την Κάτια τελικά να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Ορισμένες από τις κοπέλες, θεώρησαν πως η απόφασή αυτή ήταν πολύ άδικη, καθώς πιστεύουν πως έπρεπε να φύγει η Μικαέλα, αφού σύφμωνα με τις ίδιες, τους έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν θέλει να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου και ο μόνος λόγος που μένει στο παιχνίδι είναι η κόρη της, Μάρα.