Ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραυνώνει τον Νίκο Μουτσινά: «Καλωσήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια»

Γιώργος Λιάγκας: Τον «καρφώνει» η πρόεδρος των εκδιδομένων: «Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου» (VIDEO)

Μετά τον εκνευρισμό του σε ερωτήσεις ρεπόρτερ

Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις εκπομπές, με τον Γιώργο Λιάγκα να «σφάζει» τον παρουσιαστή.

«Καλωσήρθε στον κόσμο της τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς που δεν ξέρει, δεν είδε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν καταλαβαίνει ότι έτσι γίνονται οι ερωτήσεις στις εκπομπές. Έτσι γίνεται το lifestyle κι επειδή έχω βρεθεί στη θέση του Νίκου πάρα πολλές φορές και καμιά φορά μου τη λένε κιόλας… όταν υπάρχει θέμα αν θα μείνει ή δεν θα μείνει του χρόνου, να μην τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος; Αν δεν μας αρέσει η ερώτηση βρε Νίκο μου, την θεωρούμε κακή.

Επειδή είσαι stand up comedian και ηθοποιός, ακόμα και την κακιούλα που είπες «χαζά είστε, κοπέλα άτιμη» που τσαντίστηκες, δεν στο πιστώνουν και καλά κάνουν γιατί τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ. Σε κάποιους ανθρώπους υπάρχει ασυλία και καλά κάνει. Στον Νίκο Μουτσινά υπάρχει ασυλία επειδή ο άνθρωπος κάνει κωμωδία και του τα συγχωρούμε όλα. Καλά κάνουμε, αλλά θα πρέπει να τα συγχωρούμε και στους άλλους.

Δηλαδή, ο Νίκος τσαντίστηκε. Να αποφασίσουμε όλοι ότι δεν θα γίνονται ούτε σε εμάς αυτές οι ερωτήσεις. Όταν έχει πάει ο συνάδελφος εκεί και τον έχει αδειάσει τόσες φορές ο Τριαντάφυλλος, προφανώς και θα τον ρωτήσει ποια είναι η γνώμη σου για τον Τριαντάφυλλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ρε Νίκο, με αγάπη και χρόνια πολλά και πάλι, όταν φέρνουν σε δύσκολη θέση εμένα, εγώ αντιδρώ κάπως. Εσύ μετά, γιατί την αντίδρασή μου αυτή την κόβεις, την ράβεις και την βάζεις στην εκπομπή σου και κάνεις πλάκα; Καλά κάνεις, γιατί είναι η εκπομπή σου αυτή. Καλημέρα στα παιδιά να πούμε. Ε, μα! Τόσα χρόνια πια. Δεν αντέχω, θα γράψω ένα βιβλίο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.