Έκρηξη Λιάγκα-Καλύβα: «Ας μας βάλουν φυλακή -Τι να κάνουμε να φιμωθούμε;» (VIDEO)

Έκρηξη Λιάγκα-Καλύβα: «Ας μας βάλουν φυλακή -Τι να κάνουμε να φιμωθούμε;» (VIDEO)

Ξέσπασαν ο παρουσιαστής και η Άρια Καλύβα

Ξέσπασαν στον αέρα του «Πρωινού» Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα με αφορμή την έρευνα της εισαγγελίας Πρωτοδικών κατά παντός υπευθύνου για τις διαρροές πληροφοριών για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Οι δύο δημοσιογράφοι βγήκαν εκτός εαυτό μετά τις δηλώσεις του Σταύτρου Μπαλάσκα ότι θα ασκηθούν διώξεις για την διαρροή.

«Αυτό είναι το θέμα κύριε Μπαλάσκα; Να ασκηθούν διώξεις για τις διαρροές στους δημοσιογράφους; Που βγάζουν στο φως αυτά τα θέμα, που είναι θαμμένα. Αυτό είναι το θέμα μας; Να σκάβουμε σαν τους σκύλους και να κρύβουμε τα κόπρανα; Αν είναι δυνατόν… Όχι δεν θα το κάνουμε αυτό κι ας μας βάλουν φυλακή. Συγγνώμη για την έκρηξη αλλά δεν μπορώ. Lifestyleκαι χρυσόσκονη και να αλωνίζουν οι παιδόφιλοι; Λυπάμαι που έχασα τον έλεγχο.» είπε εξαγριωμένη η Άρια Καλύβα

«Άντε πάλι ο κακός Λιάγκας. Ασχολιόμασταν μία εβδομάδα με τον κακό Λιάγκα, που του ήρθε στο κινητό ένα κείμενο που περιέγραφε φωτογραφίες. Τι να κάνω δημοσιογράφος είμαι, θέλω πληροφορίες. Το πρόβλημα ποιο είναι; Αν ένα τέρας, που ήταν κορυφαίο στέλεχος μιας δομής που φρόντιζε παιδάκια, έκανε ασχήμιες και σεξουαλικές παρενοχλήσεις ή αν το έμαθε η Άρια είναι το θέμα; Να βάλουν μέσα τα τομάρια κι όχι τους δημοσιογράφους. Είναι ντροπή σε αυτή τη χώρα της υποκρισίας. Αν είναι δυνατόν; Ξαφνικά ποινικοποιούμε τους δημοσιογράφους», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του.

Βίντεο: Το ξέσπαμα του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα