Φλόγα και άνεμος: Η Κυβέλη αντιμέτωπη με τις πρώτες απιστίες του Παπανδρέου

Φλόγα και άνεμος: Η Κυβέλη αντιμέτωπη με τις πρώτες απιστίες του Παπανδρέου

Τι θα δούμε απόψε

 

Η δραματική ιστορική σειρά μυθοπλασίας Φλόγα και άνεμος επιστρέφει μέσα από την συχνότητα της Ερτ1 αυτό το Σάββατο στις 22:00 με ένα συναρπαστικό 8ο επεισόδιο.

1968

Το σπίτι της Κυβέλης, όπως και ο θάλαμος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ο Παπανδρέου, φρουρούνται. Η Όλγα κάνει τις τελικές της προμήθειες από ένα φαρμακείο. Η εγγονή της Κυβέλης, η Βαλεντίνη, παντρεμένη με τον εφοπλιστή Ποταμιάνο, συναντάει για πρώτη φορά τον Βλαντιμίρ σε μια ξενάγηση στην Ακρόπολη. Βρίσκουν κοινό σημείο την αγάπη τους για τον Μαγιακόφσκι. Ο Παναγούλης στο κελί του βασανίζεται από τον λοχαγό. Η Όλγα τσακώνεται με τον Φώντα για τον Χορν.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο Βενιζέλος παραθέτει γεύμα για την καινούργια κυβέρνηση, μέλος της οποίας είναι και ο Παπανδρέου. Η Κυβέλη κάθεται δίπλα του και ο Παπανδρέου ζηλεύει την οικειότητά τους. Ο Παπανδρέου εκφράζει τη βούλησή του ν’ ανοίξει το Εθνικό Θέατρο. Ούτε η Κυβέλη, ούτε η Κοτοπούλη δέχονται να συμμετάσχουν και για πρώτη φορά συμμαχούν. Ανεβάζουν μαζί θεατρικό. Η Κυβέλη έχει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της σε περιοδεία της στην Αίγυπτο. Ο Παπανδρέου τής ζητάει να αφήσει τις περιοδείες και να καθίσει σπίτι της. Η Κυβέλη έρχεται αντιμέτωπη με τα πρώτα δείγματα απιστίας του Παπανδρέου.