Asia Express: Τα ζευγάρια αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι

Asia Express: Ουρλιαχτά, εκπλήξεις και τοπικοί μεζέδες κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών (VIDEO)

Δείτε το τρέιλερ

Asia Express! Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες είναι στην οθόνη του Star κάθε Παρασκευή, με παιχνίδι επάθλου & ασυλία και κάθε Κυριακή με παιχνίδι επάθλου και αποχώρηση!

Τι θα δούμε στο Asia Express, απόψε,
Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 21:00

Στο 2ο επεισόδιο στο Λάος, τα ζευγάρια αγωνίζονται για την παραμονή τους στο Asia Express! Όμως ο Γιώργος και η Κρίστη, μετά το ατύχημα του πρώτου, αναγκάζονται να μείνουν προσωρινά εκτός race, για ιατρικούς λόγους.

Η Βιβή και η Kat Kat, ως το τελευταίο ζευγάρι του προηγούμενου επεισοδίου, έχουν και ένα μειονέκτημα να διαχειριστούν: μία έξτρα δοκιμασία κατά την οποία θα πρέπει να βρουν και να φέρουν στον Πέτρο Πολυχρονίδη τρία ασιατικά, κωνικά καπέλα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Οι πρωταθλητές των ασυλιών, Νάσος και Παύλος, κάνουν για 3η συνεχόμενη φορά διακοπές, όσο οι υπόλοιποι προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Η Χριστίνα και η Μαρία συνεχίζουν την προσπάθεια να κερδίσουν την επιστροφή τους στο Asia Express, χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι! Πρέπει να περάσουν από όλα τα σημεία των αποστολών, ν’ αγγίξουν τις σημαίες αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες τα υπόλοιπα ανυποψίαστα ζευγάρια!

Σε αυτό το race αποχώρησης, τα ζευγάρια θα μυηθούν περισσότερο στις συνήθειες και τα έθιμα των Λαοτινών, θα ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, αλλά και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις, που θ’ ανάψουν τα αίματα και θα φέρουν εντάσεις!