Asia Express: Ουρλιαχτά, εκπλήξεις και τοπικοί μεζέδες κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών (VIDEO)

Asia Express: Ουρλιαχτά, εκπλήξεις και τοπικοί μεζέδες κάνουν δύσκολη τη ζωή των παικτών (VIDEO)

Η περιπέτεια συνεχίζεται

Νέο επεισόδιο του «Asia Express» έρχεται σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Star.

Σήμερα ξεκινά η τελευταία εβδομάδα στην Καμπότζη και μία έκπληξη περιμένει, τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τους διαγωνιζόμενους.

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, τα ζευγάρια θα ανακαλύψουν τον σαγηνευτικό χορό Apsara. Στην πρώτη τους αποστολή θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα δίλημμα, για να κερδίσουν χρόνο: θα δεχτούν να κάνουν ένα παραδοσιακό τατουάζ και να κόψουν δρόμο ή θα προτιμήσουν τη μακρύτερη διαδρομή;

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί γνωρίζει την ύπαιθρο της χώρας και συμμετέχει σε ένα κυνήγι ταραντούλας.

Τα τρία γρηγορότερα ζευγάρια θα διεκδικήσουν ακόμα δύο μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ, σε ένα παιχνίδι επάθλου για… γερά στομάχια. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γυρνάει τον τροχό αλλά αυτή τη φορά οι παίκτες δεν διεκδικούν χρήματα, δοκιμάζουν ιδιαίτερους τοπικούς μεζέδες. Ποιοι θα φανούν γενναίοι και ποιοι θα διστάσουν; Οι νικητές θα ανταμειφθούν με ένα στρατηγικό πλεονέκτημα.

Στην πορεία τους προς την ασυλία, όλοι θα κληθούν να ξεπεράσουν τα όρια τους και να αποδείξουν την αποφασιστικότητά τους. Πόσο δύσκολη θα αποδειχθεί η προετοιμασία μιας παραδοσιακής μυρμηγκόσουπας;

Το πιο γρήγορο ζευγάρι θα κερδίσει την ασυλία, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Λάος! Την 2η χώρα που θα επισκεφθεί το Asia Express.

Βίντεο: Το τρέιλερ του Asia Express