Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδύεται και πάλι τον «αδίστακτο και σκληρό» -Ο ρόλος του στο Μαύρο Ρόδο

Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδύεται και πάλι τον «αδίστακτο και σκληρό» -Ο ρόλος του στο Μαύρο Ρόδο

Η πολυαναμενόμενη σειρά κάνει πρεμιέρα στο Mega

Ο Λεωνίδας Κακούρης για τρεις σεζόν υποδυόταν τον «Δούκα Σεβαστό» στις Άγριες Μέλισσες, έναν άνθρωπο χωρίς όρια, που έκανε τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει.

Φέτος, ο ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού, πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος του Λεωνίδα Κακούρη

Ο πατέρας του Πέτρου, ένα από τα πιο γνωστά αφεντικά της νυχτερινής διασκέδασης. Σκληρός, αμείλικτος, εύστροφος και τετραπέρατος. Έχει εξουδετερώσει πολλούς ανταγωνιστές προκειμένου να συνεχίζει ανενόχλητος τις δουλειές του. Ονειρεύεται να δει τον Πέτρο συνεχιστή των επιχειρήσεών του.

Η γυναίκα του, η Αγγελική, διαφωνεί με τις δουλειές του και δεν θέλει να μπλέξει σε αυτές ο γιος τους. Όταν αποκαλυφθεί η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, θα έρθει η σύγκρουση με τον πατέρα του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 Μέρες TV», ο Λεωνίδας Κακούρης είχε μιλήσει για το Μαύρο Ρόδο.

«Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι. Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης για το Μαύρο Ρόδο.