Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όροι που έθεσε για την επιστροφή του Rouk Zouk Special

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι όροι που έθεσε για την επιστροφή του Rouk Zouk Special

Το δημοσίευμα της Espresso

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου της περυσινής σεζόν ήταν το Rouk Zouk Special, με τις ομάδες διάσημων προσώπων και την Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής να προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Μπορεί αρκετοί να είχαν ως δεδομένο ότι το παιχνίδι θα συνεχίζει, ωστόσο, ακόμη φαίνεται ότι στον ANT1 βρίσκονται σε συζητήσεις.

Σύμφωνα με την Espresso, η παρουσιάστρια και το κανάλι βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για την επιστροφή του project. Πρόθεση τόσο του καναλιού όσο και της παρουσιάστριας είναι η επιστροφή του Rouk Zouk Special με εκλεκτούς καλεσμένους που θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει φέτος να δώσει άλλον αέρα στη βραδινή εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού, με τις δυο πλευρές να συζητούν για να συμφωνήσουν, μιας και θέλει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο νέα παιχνίδια. Από την πλευρά τους, το κανάλι και η παραγωγή δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα έχουν προλάβει να ετοιμάσουν και παιχνίδια και σκηνικό που θα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Espresso,  αν τελικά επικρατήσει αυτό που ζητάει η παρουσιάστρια, ενδέχεται να καθυστερήσει να βγει στον αέρα το Rouk Zouk Special , επιφέροντας όμως αλλαγές στον αρχικό σχεδιασμό του καναλιού, ενώ αν όλα πάνε καλά και οι τεχνικοί προλάβουν, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Πάντως, ένα άλλο θέμα που προέκυψε είναι η ημέρα που θα γράφονται τα επεισόδια, καθώς πολλοί από τους καλεσμένους έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρέπει να τους βολεύει η ώρα.