Δημήτρης Οικονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου: «Είναι υποκριτικό να πεις καλή επιτυχία»

Δημήτρης Οικονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου: «Είναι υποκριτικό να πεις καλή επιτυχία»

Μίλησαν στο τηλέφωνο

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η εκπομπή Σήμερα προχώρησαν σε ανανέωση τη νέα σεζόν και πλέον έχει στο πλευρό του την Ντόρα Κουτροκόη και τον Άκη Παυλόπουλο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Super Κατερίνα και σχολίασε τη μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου,

«Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν και φέτος είχαμε μεγάλες μετακινήσεις παντού και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση. Μεγάλος πόλεμος φέτος, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Τα νούμερα τα κοιτάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά δεν σημαίνει ότι μας τρελαίνουν κιόλας.

Με την Μαρία Αναστασοπούλου μιλήσαμε την Κυριακή, πριν ξεκινήσουμε εμείς, τηλεφωνικά. Μου ευχήθηκε η Μαρία καλή επιτυχία θα την πάρω κι εγώ τηλέφωνο να της ευχηθώ να κάνει το όνειρό της, να κάνει αυτό που θέλει ρε παιδί μου.

Το να εύχεται ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία είναι λίγο παράδοξο, γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου. Δεν μπορείς να το ευχηθείς αυτό από την καρδιά σου, είναι λίγο υποκριτικό να πεις καλή επιτυχία. Μπορείς να ευχηθείς, όμως, να κάνεις αυτό που θέλεις και να είσαι ικανοποιημένη από τη δουλειά σου. Δεν είμαστε εχθροί στην τηλεόραση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.