Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Κοινωνία Ώρα Mega – Εχει κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Κοινωνία Ώρα Mega - Εχει κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη

Η ανακοίνωση

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Κοινωνία Ώρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα, καθώς η παρουσιάστρια νοσεί για δεύτερη φορά από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, στη θέση τους θα συνεχίσουν ο Νικήτας Κορωνάκης κι η Βελίκα Καραβάλτσιου με την καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής.

Η Ανθή Βούλγαρη έκανε σχετική ανάρτηση για την αναβολή της πρεμιέρας: «Έλα Ιορδάνη τα έμαθες τα νέα?? Δεν βγαίνουμε Δευτέρα! Έχω πάλι covid ?? Εδώ βλέπετε μια φώτο από όταν αμέριμνοι σχεδιάζαμε την πρεμιέρα της φετινής σεζόν .. λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο ?.. βγήκα θετική οπότε η επιστροφή μας θα αργήσει μερικές μέρες ακόμη .. Βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια γελάει ο Θεός! Πάνω από όλα υγεία! Φιλιά και να προσέχετε! Αν επιστρέφετε από διακοπές κάντε ένα τεστάκι καλού κακού ..❤️❤️»

Η ανακοίνωση του σταθμού

Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Σας ευχαριστούμε πολύ