Super Κατερίνα: Ανατριχιάζει ο Πάνος Σόμπολος: «Την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο…»

Super Κατερίνα: Ανατριχιάζει ο Πάνος Σόμπολος: «Την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο…»

Σοκάρει η εξομολόγηση του γνωστού αστυνομικού συντάκτη

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε στο πάνελ την εκπομπή της τον Πάνο Σόμπολο ο οποίος μίλησε για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της Πάτρας λέγοντας ότι «Δεν θα έβαζα την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε κάποιο βιβλίο. Είναι βιβλίο από μόνη της, αν είναι  αυτή η δράστιδα του εγκλήματος. Από τα εγκλήματα που έχω καλύψει είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει εδώ στην Ελλάδα».

Επίσης ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης ανέφερε ότι πως δεν υπάρχει το «τέλειο έγκλημα». «Αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί πλήρως. Δεν θα μείνει κανένα σκοτεινό σημείο» υπογράμμισε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η υπόθεση που τον είχε συγκλονίσει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του και εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας: «Πολλά είναι τα εγκλήματα, πάρα πολλά. Από τα χιλιάδες ξεχωρίζω το έγκλημα του τότε 27χρονου που σκότωσε τη σύζυγο, την πανέμορφη Ζωή. Στο σαλόνι έγινε το έγκλημα και την έσυρε στο μπάνιο και την τεμάχισε. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξαναπαντρευτεί, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, ζει στην επαρχία, δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα. Έρχεται όμως πίσω η πανέμορφη αυτή Ζωή που την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο;», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σόμπολος.