“V for Victory”: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό και νικά κάθε άλλη

"V for Victory": Η στάση στο σεξ που υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό και νικά κάθε άλλη

Γιατί αν υπάρχει κάτι πιο δημοκρατικό από τον αμοιβαίο οργασμό, αυτό είναι ο ταυτόχρονος

Γράφει η Έλενα Φάκου

Αρκετές φορές οι άνδρες αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν για να φέρουν τις συντρόφους τους σε οργασμό και οι απαντήσεις που παίρνουν είναι αφ’ ενός πολύπλοκες, αφ’ ετέρου λανθασμένες. Ας το παραδεχθούμε επιτέλους, ο οργασμός δεν προϋποθέτει απαραίτητα να κάνετε σεξ σε κάποια ακραία και παράξενη στάση- αντιθέτως, οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα σας απομακρύνει απ’ αυτόν-και τους άνδρες και τις γυναίκες.

Και δεδομένου ότι οι γυναίκες έρχονται πολύ πιο δύσκολα σε οργασμό από ότι οι άνδρες, μια στάση που θα τις κουράσει, καθιστά τον οργασμό τους ακόμη δυσκολότερο. Οι περισσότερες γυναίκες που έχουν ερωτηθεί, έχουν απαντήσει πως οι στάσεις που τις φέρνουν πιο εύκολα στην κορύφωση είναι το ιεραποστολικό -που όσο λάθος όνομα έχει τόσο σωστά αποτελέσματα επιφέρει- και το να είναι από πάνω. Μάλιστα, όσον αφορά στο ιεραποστολικό, ακόμα περισσότερες έχουν ψηφίσει κάποιες παραλλαγές του οι οποίες το έχουν βελτιώσει πολύ.

Για παράδειγμα, το να ανασηκώσει μια γυναίκα τη λεκάνη της τοποθετώντας από κάτω ένα μαξιλάρι λειτουργεί ερεθιστικά στην πλειοψηφία γιατί αφ’ενός βελτιώνει τη διείσδυση, αφ’ετέρου ευθυγραμμίζει τα σώματα και επιτρέπει σε εκείνη να έχει καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα της. Επίσης το να έχει μια γυναίκα όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά τα πόδια της ανασηκώνει ακόμη περισσότερο με φυσικό τρόπο τη λεκάνη και βοηθά τον άνδρα να έχει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων προς τα εκείνη, κάτι που οδηγεί και τους δυο ευκολότερα στην κορύφωση.

Δεδομένων όλων των παραπάνω, η “στάση των στάσεων”, αυτή δηλαδή που θεωρείται ιδανική για ένα ζευγάρι για να έρθει σε οργασμό και μάλιστα ταυτόχρονο, είναι η “στάση της νίκης” ή αλλιώς V for Victory” που έχει πάρει το όνομά της από το V το σχήμα που σχηματίζουμε με τα δυο μας δάχτυλα για να γιορτάσουμε κάτι: στην συγκεκριμένη στάση το V το σχηματίζουν τα πόδια της γυναίκας και το ζευγάρι γιορτάζει την αμοιβαία ηδονή.

Η “στάση της νίκης” είναι απλή, αποτελεσματική και εύκολη να επιτευχθεί, επομένως τί άλλο να ζητήσει κανείς; 

"V for Victory": Η στάση στο σεξ που υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό και νικά κάθε άλλη

Aρχικά ο άνδρας έχει πολλή καλή στήριξη, διότι ακουμπάει κάτω με τα γόνατα ενώ τα χέρια του βρίσκονται στα πόδια της γυναίκας. Οι πιθανότητες να πέσει είναι μηδαμινές και να κουραστεί ελάχιστες. Bonus η θέα, που είναι πανοραμική και πανέμορφη. Η γυναίκα από την άλλη, είναι ξαπλωμένη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κουραστεί καθόλου, τα πόδια της κρατούν κόντρα κάτι που τη βοηθά να ισορροπεί αλλά και να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης και τα χέρια της είναι ελεύθερα να χαϊδέψει τον εαυτό της σε όποια ερωτογενή ζώνη εκείνη επιθυμεί: το στήθος της ή την κλειτορίδα της στο ρυθμό που εκείνη θέλει.

Επίσης υπάρχει οπτική επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι: μπορούν να ανταλλάσσουν βλέμματα, να επικοινωνούν, να μιλούν ή να φιλιούνται. Αν προσθέσουμε και το μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη της γυναίκας έχουμε όλα όσα πραγματικά χρειάζονται για το τέλειο σεξ. Επίσης ο άνδρας μπορεί να ελέγξει και ο ίδιος το ρυθμό του και να τον προσαρμόσει σε εκείνον που χρειάζεται η παρτενέρ του για να τελειώσει, ενώ η γυναίκα μπορεί να συνδυάσει τη διείσδυση με τον αυνανισμό της και να χαρίσει στον εαυτό της μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα την οδηγήσει σε οργασμό.

Αν ένα ζευγάρι τελειοποιήσει αυτή τη στάση και βρουν τους χρόνους τους, είναι πολύ εύκολο να συγχρονίσουν και τους οργασμούς τους. Σε όλες τις στάσεις χρειάζεται μια εξοικείωση ώστε τα σώματα να μάθουν το ένα το άλλο και να μπορέσουν να λειτουργήσουν μαζί. Σε αυτή όμως είναι ακόμη πιο εύκολο για όλους τους λόγους που προαναφέραμε καθώς ,πως να το κάνουμε, η ανατομία είναι με το μέρος τους.

Στην αρχή, μπορεί εκείνος να περιμένει εκείνη να έρθει σε οργασμό και να ακολουθήσει αμέσως μετά με πολύ μικρή απόκλιση χρόνου, σιγά σιγά όμως θα έρθει και ο απόλυτος συγχρονισμός ο οποίος θα προσφέρει την απόλυτη ερωτική και σεξουαλική εμπειρία: την ταυτόχρονη κορύφωση.

"V for Victory": Η στάση στο σεξ που υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό και νικά κάθε άλλη

Oυσιαστικά η “στάση της νίκης” είναι όπως είπαμε και στην αρχή μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή της κλασικής ιεραποστολικής στάσης που όμως δεν είναι καθόλου βαρετή και δεν εργαλειοποιεί τη γυναίκα, καθώς εκείνη μπορεί να έχει τον έλεγχο της διείσδυσης με τα πόδια της τα οποία θα δείξουν τον τρόπο στον άντρα με την κόντρα που κρατούν, αλλά της δίνουν και την προσβασιμότητα στο σώμα της να το διαχειριστεί με τα χέρια της όπως αυτή θέλει-σε αντίθεση με το κλασικό ιεραποστολικό που θέλει τον άνδρα να πέφτει πάνω στη γυναίκα και τα σώματά τους να εφάπτονται-κάτι που βγάζει την κλειτορίδα εκτός παιχνιδιού.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θυμάστε ότι ο χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα για να έρθει σε οργασμό είναι συνήθως περισσότερος από εκείνον που χρειάζεται ένας άνδρας, γι αυτό και δεν πρέπει να προσπερνάει κανείς τα προκαταρκτικά. Είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθεί το σώμα και των δυο, με εκείνη να νιώσει περισσότερο έτοιμη ώστε το σεξ αυτό καθαυτό να δράσει επικουρικά στη διέγερση που έχει ήδη προκληθεί μέχρι τη στιγμή της επαφής. Ακόμη κι αν ένας άνδρας έχει το άγχος ότι θα τελειώσει γρηγορότερα από ότι χρειάζεται η σύντροφός του για το ίδιο πράγμα, με τα προκαταρκτικά, έχει κερδίσει πολύ χρόνο διεγείροντας την ερωτική του σύντροφο και δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για να την ικανοποιήσει απόλυτα. Με τη νίκη λοιπόν, γιατί στο κρεβάτι πρέπει η φάση να είναι win-win.

"V for Victory": Η στάση στο σεξ που υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό και νικά κάθε άλλη

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.