«Bασίλισσα»: Γιατί η στάση στο σεξ σήμερα, πρέπει να είναι ασορτί με τη φιέστα

«Bασίλισσα»: Γιατί η στάση στο σεξ σήμερα, πρέπει να είναι ασορτί με τη φιέστα

Queening: Απόψε γιορτάζουμε στο γήπεδο αλλά και στο κρεβάτι αποθεώνοντας τις βασίλισσες της καρδιάς μας

Γράφει η Έλενα Φάκου

Σήμερα το βράδυ στην Αγιά Σοφιά, η ΑΕΚ στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022-2023 και το γιορτάζουμε όλοι. Στη φιέστα που θα ακολουθήσει μετά την απονομή, θα δούμε show με πυροτεχνήματα και θα πανηγυρίσουμε το πιο οργασμικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, επιτέλους ξανά στην έδρα μας. Εμείς σας προτείνουμε τη στάση στο σεξ με την οποία μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε πυροτεχνήματα στη φιέστα που θα στηθεί μετά στην κρεβατοκάμαρά σας: Πρόκειται για το “queening” και αφορά στην αποθέωση της βασίλισσάς σας.

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που κάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, είναι πως πρόκειται για πάρα πολύ περιποιητικούς εραστές και αυτό οι γυναίκες το λατρεύουν. Οι Αεκτζήδες, αγαπούν, σέβονται και αποθεώνουν τη γυναίκα. Της συμπεριφέρονται σαν βασίλισσα και νιώθουν τεράστια ικανοποίηση όταν προκαλούν υπέρτατη ηδονή στις συντρόφους τους. Είναι δηλαδή givers και pleasers απέναντί τους και αυτές είναι δυο ιδιότητες των ανδρών που οι γυναίκες εκτιμούν και ανταποδίδουν με τη σειρά τους.

Τι ωραιότερο λοιπόν, για απόψε το βράδυ, αν επιστρέφοντας μετά τον αγώνα, προσκυνήσετε μπροστά στη βασίλισσά σας; 

Η στάση «Bασίλισσα», ή αλλιώς “queening” εμπεριέχει μέσα της πολύ παιχνίδι με το μυαλό, καθώς ουσιαστικά, ο άνδρας αναγνωρίζει την υπεροχή της γυναίκας και υποτάσσεται σε εκείνη, πρακτική που φλερτάρει πολύ με το BDSM. Ο λόγος είναι πως κάθε σεξουαλική ή ερωτική σχέση που εμπεριέχει μέσα την κυριαρχία και την υποταγή συγκαταλέγεται στην ευρύτερη ομπρέλα του σαδομαζοχισμού και της κυριαρχίας-υποταγής. Έτσι λοιπόν, στη στάση “queening”, η κυρία είναι η βασίλισσα και ο κύριος ο υπήκοός της. Μείνετε ήσυχοι, η δική της ικανοποίηση στη συνέχεια θα ανταμείψει και εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Θυμηθείτε το.

«Bασίλισσα»: Γιατί η στάση στο σεξ σήμερα, πρέπει να είναι ασορτί με τη φιέστα

Το “queening” είναι ο όρος που αντικαθιστά το παλιό και γνώριμο face sitting, δηλαδή το κάθισμα της γυναίκας πάνω στο πρόσωπο του άνδρα, ώστε εκείνος να της προσφέρει στοματικό σεξ, με εκείνη να έχει την πλήρη ελευθερία κινήσεων να κάνει ότι ακριβώς την ευχαριστεί. Όπως είναι γνωστό η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έρχονται σε οργασμό όταν είναι “on top” γιατί έχουν τον καλύτερο έλεγχο της κλειτορίδας τους, ενώ αυτή είναι ταυτόχρονα και μια τεχνική πολύ ξεκούραστη για τους άνδρες οι οποίοι απολαμβάνουν εκτός όλων των άλλων και την όμορφη θέα.

Η στάση «Bασίλισσα» μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως  foreplay, δηλαδή προκαταρκτικό, όσο και ως κυρίως “πιάτο”.

Με το “queening” είτε ο άνδρας ξεκινά να ευχαριστεί την ερωτική του παρτενέρ προθερμαίνοντάς την για να ακολουθήσει σεξ μεταξύ τους, είτε την ικανοποιεί οδηγώντας την σε οργασμό με την τεχνική του στοματικού σεξ αλλά και την εισαγωγή στο παιχνίδι των χεριών του τα οποία είναι ελεύθερα να χαϊδεύουν ολόκληρο το σώμα της το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή του ακριβώς από πάνω του. Το ίδιο ισχύει και με τα χέρια της γυναίκας η οποία μπορεί να χαϊδεύει τις ερωτογενείς ζώνες του σώματός της, τις οποίες γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε.

«Bασίλισσα»: Γιατί η στάση στο σεξ σήμερα, πρέπει να είναι ασορτί με τη φιέστα

 

 

Το Urban Dictionary, ο ιστότοπος για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την αργκό, ορίζει το queening ωςμια αρχαία τέχνη κατά την οποία μια γυναίκα πιέζει και τρίβει τα γεννητικά της όργανα και/ή τον πρωκτό της στη γλώσσα, τα χείλη και τη μύτη του υφισταμένου της, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι το έκαναν ήδη από την Αρχαία Αίγυπτο, κάτι που φαίνεται πιστευτό, καθώς οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, είχαν βασίλισσα, και μάλιστα την ομορφότερη και γνωστότερη βασίλισσα όλων των εποχών: Tην Κλεοπάτρα.

Από τότε που άνθρωποι κάνουν σεξ, έπαιζαν με διάφορους τρόπους για να γλείφουν ένα αιδοίο. Και ήταν πολύ εφευρετικοί.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, αφήστε την σύντροφό σας να καθίσει αναπαυτικά πάνω στο πρόσωπό σας και απλά ακολουθήστε το ένστικτό σας και τις οδηγίες της για να αποθεώσετε την σεξουαλικότητά της, με ίσως την πιο woman empowering στάση που υπάρχει στο σεξ. Πρόκειται για μια στάση που προσφέρει ικανοποίηση και στους δυο, τόσο σε αυτόν που προσφέρει όσο και σε εκείνη που λαμβάνει και θα το διαπιστώσετε αφού το κάνετε. Μπορείτε να την επαναλαμβάνετε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, εκεί θα επανέλθουμε με κάτι άλλο. Για να το ξαναγιορτάσουμε φυσικά.

H Βασίλισσα κάθεται απόψε ξανά στο θρόνο της που είναι το Πρωτάθλημα της Super League αλλά και το πρόσωπό σας.

#Bendtheknee

 

«Bασίλισσα»: Γιατί η στάση στο σεξ σήμερα, πρέπει να είναι ασορτί με τη φιέστα

Mademoiselle Dessou

Η Έλενα Φάκου θα μπορούσε να είναι μία ηρωίδα μυθιστορήματος του Μπουκόφσκι ή ταινίας του Ταραντίνο. Στην πραγματικότητα είναι μία φεμινίστρια που ψωνίζει πολλά παπούτσια, έχει αδυναμία στις γάτες της και η σούπερ δύναμη της είναι ότι μπορεί να εξαφανίζεται. Μεγάλωσε κάνοντας σκέιτμπορντ και διαβάζοντας κόμικς ενώ ενηλικιώθηκε μαθαίνοντας σούζα και χορεύοντας Tribal Techno. Kατάλάβε τι θέλει να κάνει στη ζωή της στα πέντε της χρόνια όταν ζήτησε για δώρο μία γραφομηχανή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια.