Άγγελος Μπράτης: «Δεν είχα καταλάβει ότι έχω κατάθλιψη»

Άγγελος Μπράτης: «Δεν είχα καταλάβει ότι έχω κατάθλιψη»

Αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας με το GNTM

Για το ζήτημα που αντιμετωπίζει με την κατάθλιψη μίλησε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής εξομολογήθηκε ότι δεν γνώριζε ότι πάσχει από κατάθλιψη και το ανακάλυψε όταν βίωσε μια μεγάλη κρίση άγχους.

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις, πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό, που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους. Έγινε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του GNTM», δήλωσε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν και ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά, γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν και μετά άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα. Ένιωθα άνετα με την ομάδα. Την τρίτη χρονιά, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. Ο ρόλος μου να γίνει κανονικός δηλαδή και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα», συμπλήρωσε.
Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε και το τέλος της συνεργασίας του με το GNTM, λέγοντας ότι ήταν μια απόφαση κοινή συναινέσει.

«Ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κάνει τον κύκλο του και να κλείνει. Έμαθα πολλά πράγματα από το GNTM, κυρίως για τον εαυτό μου. Έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία μου με την παραγωγή ήταν τέλεια. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο να πάω στο κάστινγκ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο. «Με υποστήριξε, τη θεωρώ μέντορά μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φώτα και τον ήχο. Τους ένιωθα φίλους μου. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε και πρόσθεσε πως ανυπομονεί να δει τον νέο κύκλο.

Αναφορικά με  το αν θα δεχόταν άλλη τηλεοπτική πρόταση, απάντησε: «Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχτηκα μια πρόταση, την οποία απέρριψα μέσα σε δύο ώρες, δεν ήταν ενδιαφέρουσα».