Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ – Ποζάρει με διαφανές φόρεμα και δείχνει το πλούσιο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ)

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ - Ποζάρει με διαφανές φόρεμα και δείχνει το πλούσιο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή!

Με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα εμφανίστηκε η Μέγκαν Φοξ στο launch party του περιοδικού Sports Illustrated.

Οι φήμες χωρισμού από τον Machine Gun Kelly είχαν φουντώσει εδώ και μήνες. Με μια κοινή τους εμφάνιση Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού.

Η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ επέλεξε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα για την κοινή τους έξοδο. Και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η τρυφερή στιγμή στα παρασκήνια

Δεν περπάτησαν, σύμφωνα με την Dailymail, μαζί στο κόκκινο χαλί για την παρουσίαση του νέου τεύχους του Sports Illustrated Swimsuit. Απαθανατίστηκαν, ωστόσο, με τον Machine Gun Kelly στα παρασκήνια.

Βάζουν έτσι ουσιαστικά ένα τέλος στις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν εδώ και καιρό και ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσά τους.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ - Ποζάρει με διαφανές φόρεμα και δείχνει το πλούσιο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ) Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ - Ποζάρει με διαφανές φόρεμα και δείχνει το πλούσιο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ) Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ - Ποζάρει με διαφανές φόρεμα και δείχνει το πλούσιο ντεκολτέ της (ΦΩΤΟ)

Η μάχη με την αποδοχή

Η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ, στη συνέντευξή της στο Sports Illustrated, εξέφρασε τη μάχη που δίνει για να αγαπήσει τον εαυτό της.

«Δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι» σημειώνει χαρακτηριστικά στο Sports Illustrated η Μέγκαν Φοξ.

Βρίσκεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι αποδοχής του εαυτού της, αναφέροντας πως ποτέ δεν αγάπησε το σώμα της. «Δεν υπήρξε ένα σημείο στη ζωή μου όπου αγάπησα το σώμα μου. Ποτέ, ποτέ», επισημαίνει η Μέγκαν Φοξ.

Η Μέγκαν Φοξ, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Μπράιν Όστιν Γκριν, παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα επικριτική με την εικόνα της. Είχε επίγνωση πως πάλευε με την εικόνα του σώματός της από τα παιδικά της χρόνια.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μέγκαν Φοξ μίλησε για τις ανασφάλειές της γύρω από το σώμα της. Ήταν κάτι που είχε παραδεχτεί και σε κοινή της συνέντευξη με τον Machine Gun Kelly το 2021.

Η σχέση της Μέγκαν Φοξ με τον Machine Gun Kelly ξεκίνησε το 2020, με τις φήμες για χωρισμό να παίρνουν φωτιά τον Φεβρουάριο. Φαίνεται, ωστόσο, πως προσπαθούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.