Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ)

Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακές εμφανίσεις

Μαγνήτισαν τα βλέμματα τα μοντέλα Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο 76ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, το οποίο «σήκωσε αυλαία» την Τρίτη με κάθε επισημότητα.

Δεκάδες σταρ βρίσκονται στις Κάννες για το φεστιβάλ. Μεταξύ αυτών, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Νάταλι Πόρτμαν, η Ζιλιέτ Μπινός, αλλά κι ο Χάρισον Φορντ για την τελευταία ταινία του ως Ιντιάνα Τζόουνς. Επίσης, ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε με την ταινία Jeanne du Barry και καταχειροκροτήθηκε.

Πέρα από τους ηθοποιούς όμως την εμφάνισή τους έκαναν και διάσημα μοντέλα. Η Ναόμι Κάμπελ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τουαλέτα Celine, ενώ άκρως εντυπωσιακή ήταν Αλεσάντρα Αμπρόσιο με vintage Elie Saab.

Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ) Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ) Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ) Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ) Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ) Φεστιβάλ Καννών: Ναόμι Κάμπελ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο πόζαραν χωρίς σουτιέν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό (ΦΩΤΟ)