Πικάντικες αποκαλύψεις από πασίγνωστη αθλήτρια – «Μπορώ να πηδ…με όποιον θέλω» (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Πασίγνωστη ηθοποιός τα παράτησε και έγινε πιλότος

Δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή αθλήτρια

Ηταν Ιούλιος του 2011. Το πρώτο κύμα καύσωνα που είχε πλήξει τη βόρεια Ιταλία στις 13 Ιουλίου μόλις άρχιζε να υποχωρεί. Οι Ιταλοί απολάμβαναν το καλοκαίρι τους όταν μια φήμη για τη διασημότερη αθλήτριά τους άρχισε να κυριεύει τη χώρα: η κορυφαία κολυμβήτρια Φεντερίκα Πελεγκρίνι πρωταγωνιστούσε σε ερωτικό τρίγωνο. Μια χώρα σύρθηκε πίσω από την κλειδαρότρυπα και ο κίτρινος Τύπος θησαύριζε από τα υπονοούμενα για προδοσίες, λυσσαλέους καυγάδες και κουτσομπολιά.

Δώδεκα χρόνια αργότερα η «θεϊκή» (Divina) Πελεγκρίνι, όπως την αποκαλούν οι Ιταλοί αποφάσισε να ρίξει φως στην ιστορία και ουσιαστικά να επιβεβαιώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ερωτικό τρίγωνο που είχε αναστατώσει τη χώρα της μέσω της αυτοβιογραφία της που μόλις κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο «Oro» (Χρυσό).

Πικάντικες αποκαλύψεις από πασίγνωστη αθλήτρια - «Μπορώ να πηδ…με όποιον θέλω» (ΦΩΤΟ)

Η σκηνή που εκτυλίχθηκε το ερωτικό σκάνδαλο μεταξύ των τριών αθλητών ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης, το 2011.

Το μεγάλο αστέρι της ιταλικής κολύμβησης Φεντερίκα Πελεγκρίνι μόλις είχε χωρίσει μετά από τρία χρόνια δεσμό με τον επίσης πρωταθλητή της κολύμβησης Λούκα Μάριν, ο οποίος ωστόσο αρνιόταν να το αποδεχτεί. Είχε σταματήσει να τρώει και είχε αδυνατίσει επικίνδυνα.

«Ηταν καχύποπτος, ανήσυχος. Και δεν είχε άδικο», γράφει η Πελεγκρίνι, φέρνοντας στη μνήμη της τις εβδομάδες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. «Την ημέρα που τον άφησα με ρώτησε αν υπήρχε άλλος και είχα αρνηθεί». Η Φεντερίκα έλεγε ψέματα. Ο συναθλητής της Φιλίπο Μανίνι της είχε ανάψει νέα ερωτική φωτιά.

Το επόμενο απόγευμα προσπάθησε να πάει στο δωμάτιο του νέου εραστή της. Επρεπε όμως να περάσει μπροστά από το δωμάτιο του Λούκα. Δεν είχε φανταστεί πως θα παραμόνευε στο ματάκι της πόρτας ψάχνοντας για τις αποδείξεις της προδοσίας της.

«Θα σε σκοτώσω»

Όταν την είδε άνοιξε την πόρτα και τη ρώτησε με δυνατή φωνή: «Που πας;» ενώ την προέτρεψε να μην προσπαθεί να τον κοροϊδέψει. Η Φεντερίκα προσποιήθηκε πως μιλούσε με τη μητέρα της στο τηλέφωνο και επέστρεψε στο δωμάτιο της.

Δυο ημέρες αργότερα κατάφερε να φτάσει τελικά στο δωμάτιο του Φιλίπο. «Εφτασα στο δωμάτιο του Φιλίπο αλλά στο αποκορύφωμα ακούμε ένα άγριο χτύπημα στην πόρτα. «Εχω ακούσει τα πάντα, βγες έξω αλλιώς θα σε σκοτώσω». Ο Λούκα ήταν εκτός εαυτού, θα κατέληγε σε καυγά».

Οι παράνομοι εραστές δεν ανοίγουν την πόρτα και καλούν τηλεφωνικά τους παράγοντες της κολυμβητικής ομοσπονδίας να έρθουν για να ηρεμήσουν τον Μάριν. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν μπροστά τους και η συμβίωση των αθλητών θα γινόταν ανυπόφορη αν οι αθλητές κατέληγαν σε καυγά.

Η Φεντερίκα ζήτησε από τον Μάριν να τα βρουν. Το αίτημα της απορρίφθηκε. «Κατέβηκα κάτω, ήμουν ήρεμη, δεν με ένοιαζε, δεν είχα κάνει κάτι κακό, ήταν δική μου δουλειά. Ο Λούκα φώναζε αν είχα καταλάβει τι έκανα. Συγνώμη αλλά χωρίσαμε πριν από δύο ημέρες κι έτσι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, του απάντησα. Για την ακρίβεια, του είπα μπροστά σε όλους τους παράγοντες της ομοσπονδίας, μπορώ να πηδ…με όποιον θέλω».

Πικάντικες αποκαλύψεις από πασίγνωστη αθλήτρια - «Μπορώ να πηδ…με όποιον θέλω» (ΦΩΤΟ)

Το επεισόδιο που προκάλεσε σκάνδαλο στην Ιταλία δεν επηρέασε στο ελάχιστο την απόδοση της Φεντερίκα. Πρώτα κατέκτησε το χρυσό στα 400 μ. ελεύθερο και έγινε μόλις η δεύτερη αθλήτρια που το κατάφερε σε δύο συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Δύο ημέρες αργότερα κατέκτησε και το χρυσό στα 200 μ. ελεύθερο και έγινε η πρώτη κολυμβήτρια που τη πέτυχε σε δύο συνεχόμενες διοργανώσεις.

Ο δεσμός της Φεντερίκα με τον Μανίνι κράτησε μέχρι το 2016. Από πέρυσι τον Αύγουστο είναι παντρεμένη με τον επί πολλά χρόνια προπονητή της και ξάδερφο του Μανίνι, Ματέο Τζιούντα.