Ζεράρ Πικέ: Απατούσε τη Shakira με τη νέα του σύντροφο και έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε μοντέλο – Δείτε την πληθωρική Βραζιλιάνα (ΦΩΤΟ)

Ζεράρ Πικέ: Απατούσε τη Shakira με τη νέα του σύντροφο και έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε μοντέλο - Δείτε την πληθωρική Βραζιλιάνα (ΦΩΤΟ)

Ασυγκράτητος!

Ο Ζεράρ Πικέ, μάλλον, δεν πρόκειται να βρει γαλήνη και ησυχία μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα. Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του με τη Clara Chía Martí, η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη.

Μοντέλο από τη Βραζιλία, η Susy Cortez, γνωστή ως «Miss Bum Bum», αποκάλυψε ότι ο Πικέ συμμετείχε σε «πικάντικες» συζητήσεις μαζί της, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με τη Σακίρα. Όπως γράφει η «Marca», αυτό δείχνει ότι ο Πικέ είχε απατήσει τη διάσημη τραγουδίστρια πολλές φορές, όχι μόνο με τη Clara Chía Martí.

«Ήμουν φίλη με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, τον Σάντρο Ροσέλ. Όταν ο Πικέ το έμαθε, ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου μου και μου έστειλε μήνυμα. Αργότερα, όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, με ρώτησε ανάρμοστα πράγματα για τα οπίσθιά μου», είπε η Susy Cortez κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)


«Από σεβασμό προς τη Σακίρα, επέλεξα να μην μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Μου είχε στείλει και φωτογραφίες, αν και απέφυγα να τις δω. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μου προσφέρει ένα ιδιωτικό τζετ για τις ανάγκες ενός ταξιδιού μου. Πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες δείχνουν ασέβεια και η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό», πρόσθεσε η ίδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzy Cortez (@suzyacortez)