Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δίπλα στη φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Αντετοκούνμπo: Οικογενειακή υπόθεση ήταν η τελευταία προπόνηση- Δείτε την τρυφερή ανάρτηση

Δείτε τις τρυφερές ΦΩΤΟ

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκερ περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι «ανέβασε» την ευχάριστη είδηση στο λογαριασμό του στα social media την περασμένη Τετάρτη (10/5).

Η σύντροφος του Greek Freak, μάλιστα, πόσταρε στο Instagram νέες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, με αφορμή το πτυχίο που πήρε η μικρότερη αδερφή της, Μάγια.

Εκεί βρισκόταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν πανευτυχής δίπλα στην έγκυο σύντροφό του, περιμένοντας το τρίτο παιδί τους.

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, τον τρίχρονο Λίαμ και τον ενός έτους Μάβερικ Σάι που έχουν βρεθεί πολλές φορές στο σπίτι των Μιλγουόκι Μπάκς «Fiserv Forum» για να δουν από κοντά τα επιτεύγματα του μπαμπά τους.

Ο Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του εκφράζουν συχνά τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη τους για την οικογένειά τους. Τον Δεκέμβριο, η Ριντλσπρίγκερ μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και του Γιάννη στα γενέθλιά του, δηλώνοντας, «Γιάννη, λατρεύω σοβαρά τα πάντα για σένα. Η ζωή μου θα ήταν βαρετή χωρίς το φως σου. Το πόσο καλός πατέρας είσαι για τα αγόρια μας κόβει την ανάσα. Χρόνια πολλά αγάπη μου, υπόσχομαι ότι αυτή η χρονιά θα είναι μαγική».