Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Σάλος με τις γυμνές φώτο της – Τα πέταξε όλα έξω κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Σάλος με τις γυμνές φώτο της - Τα πέταξε όλα έξω κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Δείτε την τολμηρή ανάρτησή της

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θέλησε να στείλει – μέσω Instagram – το δικό της μήνυμα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, ανεβάζοντας γυμνές φωτογραφίες της από την περίοδο που ήταν έγκυος, αλλά απ’ ότι φαίνεται, πολλοί followers της το απέρριψαν λόγω γυμνού και έτσι τα αρνητικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δύο γυμνές φωτογραφίες από την περίοδο που η ίδια ήταν έγκυος, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες του κόσμου αν και εκ του αποτελέσματος, μάλλον περισσότερο κατάφερε να διχάσει τους φαν της, ενώ τα αρνητικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πριν αλλάξει η ταυτότητα και η ζωή μου για πάντα. Το να είσαι μαμά, σημαίνει να κάνεις πολλή ησυχία, σκληρή δουλειά, την οποία συχνά κανείς δεν βλέπει. Είμαι περήφανη για όλες εσάς τις μαμάδες, η αγάπη και η αφοσίωσή σας μπορεί να είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μπορεί κάποιοι followers της να έγραψαν θετικά σχόλια για την ανάρτησή της και τη μητρότητα, όμως, ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τις φωτογραφίες, χαρακτηρίζοντάς τες «προκλητικές» και προτρέποντας τη «μαμά Έμιλι» να ντυθεί, ενώ άλλοι απόρησαν με το νόημα της ανάρτησης, αφού όπως έγραψαν, περίμεναν – λόγω ημέρας – να ανέβαζε μια φωτογραφία της μητέρας της και όχι το δικό της γυμνό σώμα.