Σακίρα: Πρωταγωνιστεί με τους γιους της για πρώτη φορά σε video clip – Τραγουδούν και παίζουν πιάνο (VIDEO)

Δέος: Αυτά είναι τα ακίνητα που έχει η Σακίρα - Από τις Μπαχάμες μέχρι την Κύπρο

Ποιο είναι το νέο της τραγούδι

H Σακίρα που ζει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Miami μαζί με τους γιους της Μίλαν και Σάσα που απέκτησε από την 12ετή σχέση της με τον Ζεράρ Πικέ, μετά το χωρισμό της από τον πατέρα τους, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στα παιδιά της.

Πρόκειται για το κομμάτι «Acrostico» και τα δυο αγόρια συμπρωταγωνιστούν με τη μητέρα τους και στο video clip με τον Σάσα να τραγουδάει και τον Μίλαν να παίζει πιάνο.

Το πρώτο γράμμα κάθε στίχου της πρώτης στροφής, διαβασμένο κάθετα από πάνω προς τα κάτω σχηματίζει το όνομα του 10χρονου Μίλαν και στη μέση του τραγουδιού το ίδιο συμβαίνει με τον 8χρονο Σάσα.

Αφού κυκλοφόρησε το κομμάτι, η Σακίρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα teaser του «Acrostico» και στη λεζάντα έγραψε:

«Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του.

Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς μου ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό.

Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας».

Πηγή:newsbreak