Λιάγκας για Eurovision: «Ξεφτιλιστήκαμε»!

Γιώργος Λιάγκας σε Μιμή Ντενίση: «Μου λένε να κάνω βραδινή εκπομπή, θέλεις να κάνουμε μαζί μία;»

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Την αντίδρασή του εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για την φετινή επιλογή της ΕΡΤ να στείλει την συμμετοχή του Victor Vernicos στην Eurovision 2023, αλλά και την διαδικασία μέσω της οποίας εκπροσώπησε την χώρα μας ο νεαρός καλλιτέχνης.

«Θα έπρεπε να ξεκινήσουμε λίγο πιο καλά ρε παιδιά! Βάλτε κάτι επιτυχημένο! Δεν καταλαβαίνω γιατί να ταυτιζόμαστε με την αποτυχία. Τι επιλογές είναι αυτές; Έλεος. Μέχρι τις 12.45 μαζί θα είμαστε, δεν ξεκινήσαμε καλά και ελπίζω να το στρώσουμε στην πορεία

Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια να ασχολούμαστε και να την αγαπάμε τη Eurovision. Και όχι αδίκως, είναι χαρά. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός παγκοσμίως με πολύ μεγάλη τηλεθέαση και είναι ένα πολύ ωραίο προϊόν που δοκιμάζονται οι νέες τεχνολογίες. Ασχολούμαστε με τη Eurovision γιατί μας προσφέρει χαρά. Και όταν ξαφνικά μία ημέρα κάποιος ξυπνήσει και πει ότι δεν θα πάω να προσφέρω χαρά, αλλά θα πάω να αποκτήσω ποιοτικό άλλοθι και τελικά πετυχαίνει αυτό που είπαμε προχθές, να πάμε άπατοι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, είναι αυτός που προβλέπει ότι θα πάει άπατο; Που δεν προβλέψαμε κάτι φοβερό, τι κάνει νιάου νιάου. Και δεν μιλάω για το παιδί, είναι ένα ταλαντούχο παιδί αλλά αυτοί που το επέλεξαν στην ΕΡΤ. Γίνανε όλα με διαφάνεια ή υπήρχαν και αδιαφανείς διαδικασίες; Και ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι που δεν ήταν καλό. Δεν φταίει το παιδί. Λάθος επιλογή. Ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε και μέσα, και θα το δείξουμε με στοιχεία. Η Eurovision σε πολλές περιπτώσεις παρήγαγε λεφτά για την Ελλάδα σε πιο ακριβές συμμετοχές. Ήταν από τις λίγες φορές που μπήκαμε και μέσα Δαπανήσαμε λεφτά, αλλά αυτά που ήρθαν πίσω ήταν περισσότερα. Φέτος δαπανήσαμε λιγότερα λεφτά και πίσω ήρθαν αυτά» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.